Acasă EVENIMENTE Biroul unui inspector superior de la Direcția de Finanțe Cluj a fost...

Biroul unui inspector superior de la Direcția de Finanțe Cluj a fost percheziționat de DIICOT. Inspectorul are legătură cu mafia sălilor de noroc

0

Dosarul mafiei sălilor de noroc, în care au fost reținute și arestate nume grele ale lumii intelope, precum cei clanul Corduneanu, de la Iași, sau Clanul Sportivilor, din București, vizează și trei clujeni.

Unul dintre ei este, culmea, angajatul Direcției Județene a Finanțelor Publice Cluj. Potrivit surselor noastre, este vorba despre inspectorul superior Ciprian Cosmin S., angajat la Serviciul Colectări Taxe din cadrul ANAF Cluj.

Biroul acestuia a fost percheziționat în cursul zilei de miercuri, de către procurorii DIICOT, acesta având legătură cu anumite persoane, bănuite că au comis infracțiuni în dosarul mafiei sălilor de noroc.

După ce a fost dus la audieri, inspectorul de la ANAF Cluj a fost plasat în stare de control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Risc de securitate maxim pentru Finanțele Cluj

Surse judiciare ne-au precizat că inspectorul de la ANAF Cluj are legătură cu inculpatul Nicolae Manea, pentru care procurorii DIICOT au cerut mandat de arestare. Din anumite motive, legate de securitatea anchetei, nu putem publica mai multe informații legate de implicarea inspectorului ANAF în acest dosar.

Mai trebuie spus că acum se percheziționează sistemul informatic de la ANAF Cluj, pentru a se stabili daca inspectorul S. a accesat bazele de date ale instituție și a furnizat informații sensibile.

De asemenea, este de notorietate că inspectorul ANAF este finul de căsătorie al celebrului Ceapa, un cunoscut personaj al lumii interlope clujene.

Ce au stabilit judecătorii în cazul lui Nicu Manea

Manea a fost prezentat judecătorilor de la Curtea de Apel București, într-un lot din care mai făceau parte frații Adrian și Bogdan Corduneanu, membrii de bază ai clanului Corduneanu.

De menționat, că judecătorul de drepturi și libertăți a respins solicitarea de emitere a mandatului de arestare în cazul lui Nicolae Manea, de la Cluj, plasându-l pe acesta în stare de control judiciar, în timp ce pe numele fraților Corduneanu a fost emise mandate de arestare.

”Dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar în privința inculpatului MANEA NICOLAE, pe o duratムde 60 de zile începând cu data de 24.11.2022 și pânムla data de 22.01.2023, inclusiv. Dispune punerea în libertate a inculpatului la expirarea reținerii, dacムnu este reținut sau arestat în altムcauză”, au dispus judecătorii din București.

Mai trebuie spus că inspectorul de la ANAF Cluj este finul celebrului ”Ceapa”, pe numele lui Robert C., un cunoscut personaj al lumii interlope clujene.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.