Connect with us

Hi, what are you looking for?

SPORT

Blestemul lui „U” Cluj. Gazonul de pe Cluj Arena nu a rezistat la o ploaie mai puternică. Meciul s-a amânat pentru luni

Meciul dintre Universitatea Cluj și Poli Iași a fost suspendat din cauaza unei ploi care a inundat terenul de pe Cluj Arena.

Partida de fotbal a fost înreruptă în minutul 54, ca urmare a unei ploi care s-a abătut asupra Clujului.

Într-un timp foarte scurt, suprafața de joc a devenit impracticabilă, terenul devenind așa cum îl știam  și în cursul anilor trecuți, mocirlos.

Mai trebuie spus că în fiecare am, pe Cluj Napoca, scena principală a Festivalului Untold este montastă pe Cluj Arena. În cursul acestui, la finalul festivalului, suprafața de joc s-a prezentat într-o stare bună.

Meciul dintre Universitatea Cluj și Poli Iași a fost amânat pentru luni, 4 septembrie, brigada de arbitri a decis că partida nu se mai poate disputa din cauza gazonului impracticabil. 

Drenajul nu a făcut față

La final, suporterii clujeni au strigat „Mulțumim, Alin Tișe”, ca urmare a managementului defectuos al stadionului Cluj Arena.

Cu toate astea, se pare că lucrările efectuate în toamnă de Consiliul Județean Cluj au fost făcute la o calitatea mai mult decât mediocră.

Situația de la acest mare stadion al Clujului devine una critică, după ce în cursul acestui an, Consiliul Județean Cluj a investit o sumă mare de bani în refacerea suprafeței de joc și realizarea unui sistem de drenaj a apei de ploaie.

Invetiție masivă pe Cluj Arena

Astfel, în cursul lunii aprilie 2023, Consiliul Județean Cluj a investit peste 2.7 milioane de lei într-un gazon nou.

De asemenea, președintele Consiliului Județean Cluj vorbea și despre un sistem de drenaj, capabil să absoarbă apa rezultatăîn urma ploilor abundende.

”Niciodată nu a fost schimbat în întregime acel gazon, s-a schimbat pe bucăți doar, a fost schimbat acolo unde a fost afectat de cei de la Untold, a schimbat într-un an Untold-ul jumătate din gazon, dar niciodată nu s-a schimbat în sensul de a schimba infrastructura în integralitate, pentru că nu discutăm doar de un rulou de iarbă, ci și de sistemul de drenaj, sistemul de încălzire și alte lucruri care sunt importante, pentru că dacă am schimba numai iarba, ar fi foarte simplu. Așadar, pentru prima dată după 10 ani, acest stadion are nevoie de o schimbare completă, pentru că este uzat și gazonul nu mai rezistă”, a spus Tișe.

Foto © Mihai Rusu

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Fost diacon și șofer al mitropolitului Clujului, IPS Andrei, ajuns ulterior ofițer la Poliția Rutieră, unde a condus mașinile de poliție pentru mai bine...

EVENIMENTE

Zeci de preșcolari de la Grădinița din Apahida sunt obligați să doarmă pe jos, pe saltele, într-o sală de mese, transformată în sală de...

EVENIMENTE

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident de...