, ,

Wizzair își bate joc de sute de pasageri. 500 de oameni lăsați pe drumuri la Cluj și Catania

Posted by

Cursa Wizzair Cluj-Catania nu a mai decolat duminică dimineața de pe Aeroportul Internațional Cluj Napoca după ce avionul s-ar fi defectat.

Cei de la Wizzair nu au fost capabili să aducă un alt avion, deși se laudă peste tot că au creat la Cluj Napoca un hub regional de transport, adică un centru unde sunt locate mai mule avioane.

La ora respectivă, șase dimineața, în Aeroportul Cluj Napoca erau 220 de pagaseri, oameni care așteptau să plece în concediu sau la muncă, în orașul din Sicilia.

Pasagerii ne-au declarat că au fost sfătuiți să sune la numărul Wizzair, și să ceară sfaturi, fără ca nimeni de la companie să vină în fața lor să le ofere cazare, masă sau alte explicații și soluții de transport.

În Catania cursa s-a anulat

De cealaltă parte, în Catania, pasagerii, 200 la număr, au fost lăsați să facă checkin-ul după care au fost anunțați că destinația Cluj Napoca a fost anulată.

”Nu a venit nimeni de la Wizzair. Ne-au spus să sunăm la telefon, unde cu greu am reușit să obțin informația că biletul meu poate fi rerutat pe ziua de joi. Și până atunci ce facem, stăm pe banii noștri în Catania, adică încă patru zile. Nu ne-au oferit alte soluții. Absolut nimic”, ne-a povestit o clujeancă care trebuia să se îmbarce în respectivul avion.

Un răspuns

  1. Avatar M.A
    M.A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *