,

Boc a mers din nou la cumpărături cu fotograful după el în piața volantă

Posted by

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost surprins, din nou, la cumpărături în piața volantă de lângă stadionul Cluj Arena, alături de fotograful personal.

Edilul nu a ratat ocazia de a-și face câteva poze în timp ce cumpără fructe și legume de la producătorii locali și i-a invitat pe clujeni să vină la piața volantă.

„Am fost astăzi la piața volantă din zona centrală pentru cumpărăturile obișnuite în acest sezon. Am găsit roșii bune, porumb, murături de calitate și multe altele”, a scris, sâmbătă, pe contul său de Facebook.

Programul Pieței Volante de lângă Cluj Arena

Sâmbătă, 29 iulie, piața volantă din zona Parcului Stadion a fost relocată pe Splaiul Independenței, iar până pe 9 august va fi amplasată, după cum urmează:

– marți, 1 august și miercuri, 2 august, în parc industrial Tetarom I, între orele 13:00-19:00;

– sâmbătă, 5 august, în parc industrial Tetarom I, între orele 07:00-16:00;

– marți, 8 august și miercuri, 9 august – pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, între orele 13:00-19:00.

Primăria Cluj -Napoca anunțat săptămâna aceasta deschiderea unei noi piețe volante, în colaborare cu Consiliul Județean Cluj și Asociația Produs de Cluj , în incinta Parcul Industrial Tetarom I (în proximitatea clădirii A2, strada Tăietura Turcului nr. 47). Noua piață volantă se desfășoară sub egida Produs de Cluj și are loc în fiecare zi de miercuri, între orele 13:00-18:00.

Pe lângă cele de mai sus, în municipiul Cluj -Napoca funcționează și piața volantă din cartierul Gheorgheni (strada Unirii fn, capătul liniei 3), în fiecare zi de joi în intervalul orar 12:00-19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *