Acasă ADMINISTRATIV Boc îi „înțeapă” pe cei care se plâng de aglomerația din trafic,...

Boc îi „înțeapă” pe cei care se plâng de aglomerația din trafic, inclusiv presa critică: „Sunt tot cei care critică proiectele de infrastructură”

0

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat joi dimineața într-o intervenție la un post local că cei care se plâng de aglomerația și problemele din trafic sunt tot aceeași care sunt critici cu proiectele de infrastructură pe care primăria le are în derulare sau în fază de proiect.

Am observat ca tendință. Cei care critică cel mai mult problema aglomerării și a congestiei sunt cei care critică cel mai mult proiectele de descongestionare, cum ar fi metrou, centură, tren metropolitan sau legătura Clujului cu autostrada.

Mi-am dat seama că eu îmi consun energie inutil să încerc să-i convig pe unii, care oricum sunt setați în direcția asta, doar să nege tot, să dărâme tot. Cei care se plâng că este aglomerație sunt cei care se plâng de ce se face.

Asta e democrația, trebuie să o acceptăm, dar să ne concentrăm pe lucrurile pe care putem să le facem pentru Cluj. Nu o să putem să-i convingem”, a declarat edilul, care s-a referit și la presă și la membri ai socități civile, care sunt „tot timpul aceeași”.

„Nu am nimic cu critica, face parte din logica societății democratice. Ce mă deranjează pe mine este dezinformarea și reaua-credință inenționată. Când știi ca nu e adevărat, când ești plătit să dezinformezi sau să linșezi”, a spus Boc, la un post de radio local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.