,

Boc nu a fost dorit la Bruxelles? A anunțat că rămâne la Cluj. „Iubesc prea mult acest oraș”

Posted by

Boc nu a fost dorit la Bruxelles și rămâne la Cluj. Primarul orașului Cluj-Napoca a risipit, din nou, orice zvon cu privire la o eventuală candidatură a sa pentru o funcție la Bruxelles și va rămâne să lupte, cel mai probabil, pentru un nou mandat în fruntea primăriei.

Boc nu a fost dorit la Bruxelles
Boc nu a fost dorit la Bruxelles

Întrebat într-o emisiune online la Ziua Live despre o posibilă candidatură a sa la europarlamentare, dat fiind că numele său a fost vehiculat pe o listă de posibili candidați ai coaliției PSD-PNL, Emil Boc a fost ferm și tranșant, spunând că nu este interesat să plece de la Cluj. 

„De ce să ne mai pierdem timpul ca să mai demonstrăm că afară este ziuă, că nu e noapte? Am spus-o clar ca lumina zilei: «Nu plec de la Cluj». Să fie o dată clar pentru toată lumea. Despre candidaturi la Primărie vom discuta la momentul când va veni vremea. Astăzi nu discutăm despre Primărie, care e un alt subiect, complet diferit.

Dar despre europarlamentare, despre Bruxelles am spus-o și o repet foarte clar, ca să nu fie nicio urmă de îndoială, «Nu plec de la Cluj». Iubesc prea mult acest oraș încât să plec. Mă interesează în primul rând viitorul acestui oraș. Deci restul… evident că este libertate de exprimare, libertate de decizie, treaba fiecăruia să scrie. Pentru că ce ar face presa dacă nu ar scrie? Mai sunt și lucruri care nu sunt adevărate, dar asta face parte, din nefericire, din farmecul democrației”, a spus edilul Clujului.

Un răspuns

  1. Avatar Lăcrimioara
    Lăcrimioara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *