, , ,

Boc vede dușmani peste tot. S-a certat ca la ușa cortului cu celebrul Ceaușescu VIDEO

Posted by

Prezent la Tribunalul București, unde a fost audiat ca martor, într-un proces care se referă la Adriean Videanu, primarul Clujului, Emil Boc a fost așteptat la ieșire de celebrul protestar Marian Ceaușescu.

Emil Boc a fost confruntat de Marian Ceaușescu
Emil Boc a fost confruntat de Marian Ceaușescu

Ca și în cazul patrioților de la Costanța, care au dat buzna în biroul său de la primăria Clujului, Emil Boc l-a acuzat pe Ceaușescu că este ”sluga Moscovei”.

Ceușescu nu s-a lăsat intimidat și l-a făcut pe Boc, în fel și chip, folosint cuvinte dure.

”Care sunt sursele tale de venit? Spune-mi cine te plătește? Care sunt sursele tale? Agasezi oameni pe stradă, și nu este normal. Nu sunt sluga nimănui, și nu îți permit să mă agasezi pe stradă. Nu îți permit. Salariul meu este prevăzut de lege. Tu ești plătit să înjuri oameni pe stradă. Manipulați opinia publică. Tu ești un manipulator al opiniei publice”, a comentat Boc.

Boc a vrut să cheme Poliția

În timp ce încerca să scape de Ceaușescu, Boc perora într-una că acesta este un agent al Moscovei, care este plătit să agaseze politicienii.

Primarul Clujului a vrut să cheme și poliția și s-a plâns că este jignit de protestarul bucureștean.

La un moment dat, de Boc s-a apropiat un biciclist care livra mâncare, și i-a cerut bani pentru că nu mâncat nimic în cursul zilei. Edilul i-a spus acestuia să îi ceară bani lui Marian Ceaușescu, nu lui.

”Am treabă. Mă lași în pace. O să chem poliția că mă agasezi pe stradă. Omule, tu înțelegi că ce faci acum, mă agresezi. Te rog să mă lași în pace. Suntem egali. Și tu îți bați joc de mine. Cum îți permiți să mă înjuri. Mă Ceaușescule, cine te plătește pe tine? Ești un activist plătit. Fii atent că dacă exagerezi, și sari calul, ne vedem la instanța de judecată. De ce nu spui Ceaușescule, cine plătește. Te plătește Moscova. Când îl vedeți pe individul ăsta să știți că este un agent plătit de la Răsăsit”, a spus Boc

Replica lui Ceaușescu, deși dură, nu s-a lăsat așteptată.

”C**ve politice, slugăilor. Sunteți niște c**ve, cum ați fost întotdeauna”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *