, ,

Bombardierii din Turda le râd în nas procurorilor. Sorin Vălean este la Londra și a transmis un mesaj

Posted by

După ce a fost implicat într-o bătaie, care a avut loc la restaurantul ”Sarea-n bucate”, din Turda, unul dintre bombardierii implicați, Sorin Vălean a fugit la Londra.

Neputința procurorilor din Turda de a impune un climat de siguranță publică este una tot mai evidentă în ultima vreme. De la violuri pe malurile Arieșului, la bătăi în restaurante sau pe străzi, Turda a devenit un focar de insecuritate.

În cazul lui Sorin Vălean, interlopul care l-a desfigurat în bătaie pe un individ din Turda, procurorii s-au comport suspect dar și complice. Ei au emis mandatele de reținere după 36 de ore d ela comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere și vătămare corporală, timp în care cei doi agresori au reușit să fugă.

Mesaj de pe facebook

O fotografie care a apărut pe facebook pe contul ”Oty Miluca”, cu mesajul ”Cine nu te înghite sa te s*ga Sorinel”, îl arată pe Sorin Valean la Londra, dreapta în fotografie.

Sorin Valean este in dreapta fotografiei de mai jos.

S-au certat și au făcut scandal

La restaurantul cu pricina, lucrurile ar fi degenerat și totul a culminat cu o bătaie, în care a fost prinsă și managera de la restaurant, Alina Gherman, care a primit mai multe pălmi de la Alin Gherman.

Sursele noastre mai susțin că managerul restaurantului patronat de frații Mureșan, de la Electrogrup, din Cluj Napoca, a intervenit în conflict și le-a spus celor trei sa se calmeze pentru că deranjează clienții. Prea târziu, deoarece a fost și ea lovită și agresată.

Victima agresiunii este acest Bolboacă, despre care se spune că lucuiește în Câmpia Turzii, și ar fi suferit răni grave, fiind transportat de urgență la spital, unde ar fi avut nevoie de o operație.

Ce spune Poliția Cluj

La această oră, la sediul Poliției Turda are loc o anchetă pentru a stabili toată starea de fapt, precum și acuzațiile care le vor aduse agresorilor. Până acum ar fi fost documentată infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri și cea de distrugere, având în vedere că unul dintre geamurile cortină de la restaurantul ”Sarea-n bucate” a fost spart.

Despre infracțiunea de vătămare corporală se poate vorbi doar după un diagnostic clar al medicilor, pus în cazul celor două victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *