Acasă EVENIMENTE ”Bombardierul” TERO a primit patru ani de închisoare pentru șantaj. Judecătorii clujeni...

”Bombardierul” TERO a primit patru ani de închisoare pentru șantaj. Judecătorii clujeni l-au pedepsit pe măsură

0

Judecătoria Turda a dispus ca Adrian Chiorean, zis ”Tero”, un temut interlop din oraș să fie condamnat la patru ani și șapte luni, pentru comiterea infracțiunii de șantaj. Pedeapsa a fost dictată cu executare.

„Aplică inculpatului (Chiorean Adrian – n.n.) pedeapsa cea mai grea de 4 ani închisoare pe care o sporeşte cu 7 luni închisoare ( o treime din celelalte pedepse aplicate), în final pedeapsa de executat fiind de 4 ani şi 7 luni închisoare. În temeiul art.45 alin.1, art. 67 alin. 1 din Codul penal, raportat la art. 66, alin. 1, lit. n din Codul penal interzice inculpatului ca pedeapsă complementară dreptul de a se apropia de persoana vătămată F V pentru o perioadă de 3 ani”, s earată în sentință.

Pentru ce a fost condamnat ”Tero”

Adrian Chiorean a fost arestat preventiv în luna iulie 2022. În rechizitoriul procurorilor de la Turda se arată că ”în perioada februarie-iunie 2022, acesta ar fi săvârșit 3 acte de amenințare asupra unui bărbat în vârstă de 31 de ani, cu scopul de a obține de la acesta sume de bani”.

Anchetatorii mai susțin că la data de 10 iulie 2022, Chiorean s-a aflat în apropierea unei școli unde a făcut scandal și l-a amenințat pe partea vătămată.

Cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj, la data de 20 iulie, polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere pe numele acestuia, iar în baza ordonanței a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraților Judecătoriei Turda, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, aceasta fiind prelungită succesiv până în prezent.

Arestat într-un alt dosar pentru trafic de droguri

La începutul lunii octombrie 2022, procurorii DIICOT au solicitat la Tribunalul Cluj, emiterea unui mandat de arestate pe numele mai multor persoane din Turda, printre care care și Chiorean Adrian. Persoanele cercetate penal ar fi comis infracțiunea de trafic de droguri.

Judecătorul Mihai Ghica, de la Tribunalul Cluj, a dispus arestarea doar a lui Mircea Adrian Chiorean, închis în prezent în penitenciar, în baza unui alt mandat de arestare, cel pentru infracțiunea pentru care a fost condamnat acum la patru ani și șapte luni de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.