,

Cadavrul unei clujence a fost găsit pe plaja de la Mamaia. Era cunoscută în lumea muzicală

Posted by

Cadavrul unei femei de 34 de ani, găsită în cursul dimineții de joi, pe plaja de la Mamaia, era al unei clujence.

Polițiștii din Constanța au reușit o identifice pe tânăra decedată în condiții suspecte, stabilindu-se că este vorba despre Laura Roșca, o tânără de doar 34 de ani din Turda, Cluj, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla. Ea lucra și la un post de radio din București, iar tatăl ei a fost un cunoscut chitarist din Turda, Nelu Roșca.

Cadavrul clujencei a fost gasit pe plaja de la Mamaia.
Cadavrul clujencei a fost gasit pe plaja de la Mamaia.

La momentul în care turiștii au găsit-o, Laura era îmbrăcată într-un tricou de înot și slip. Astfel, se presupune că tânăra ar fi murit înecată. Potrivit anchetatorilor, nu există urme de violență asupra ei, iar salvamarii speră să nu mai existe și alte persoane în apă.

Nu există suspiciuni de violență

Poliția cercetează cauzele care au condus la decesul tinerei a cărei vârstă a fost evaluată inițal între 20 și 30 de ani.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *