EVENIMENTE, STIRE PRINCIPALA

Cadavrul unei femei de 64 ani a fost găsit în Someș. Era o fostă profesoară la un liceu din Cluj-Napoca

Cadavrul unei femei în vârstă de 64 de ani din Florești a fost găsit în această dimineață pe malul Someșului, în cartierul Grigorescu.

„În cursul zilei de azi, în jurul orei 10.45, pe malul Someșului, în zona barajului din cartierul Grigorescu a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, stabilindu-se identitatea femeii de 64 de ani, din comuna Florești, sesizată ca fiind plecată voluntar de la domiciliu din cursul nopții.

Pentru găsirea acesteia, în acţiunea de căutare au fost angrenate efective ale poliţiştilor, jandarmilor și pompierilor, începând din cursul nopții.

Verificările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Cine este femeia?

Femeia găsită decedată albia Someșului este o fostă profesoară la Liceul Tehnic de Comunicații Augustin Maior din Cluj-Napoca și s-a pensionat de câțiva ani. Aceasta se numește Guțu Lucia-Dorina, are 64 ani și locuia în Florești

Aceasta a educat generații întregi de elevi de a lungul carierei sale profesionale.

De asemenea, la rândul său a fost o elevă model, aceasta a absolvit Universitatea ca șef de promoție.

Până în acest moment, nu există suspiciuni de crimă în caz, însă verificările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul femeii.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*