,

Călugăr recalcitrant, bătut de un agent de pază. Video!

Posted by

O scenă ireală a avut loc într-un restaurant din Focșani, județul Vrancea. Călugăr recalcitrant, bătut.

Un călugăr este luat la bătaie de un agent de pază. În prima fază este atacat cu un spray paralizant, după care luat la baston.

Încă nu este clar ce s-a întâmplat la fața locului. Cert este că nici călugărul nu a avut un comportament respectuos. Unii martori spun că acesta ar fi un cerșetor nomad, care se folosește de hainele călugărești. Alții susțin că ar fi chiar călugăr și că ar fi intrat în restaurant pentru a cere de mâncare.

Pe imagini se poate observa că acesta avea în mână o caserolă cu mâncare. Apoi, în scenă intre un agent de pază care  îi cere să iasă afară.

Replica călugărului este una de atac: ”Bă tăticule, nu înțelegi că eu te mănânc pe tine, așa din cap până în picioare”.

Agentul de pază îi repetă într-una să iasă afară.

”Ieși afară acum. Sari la bătaie? Ieși afară acum. Hai afară acum”, îi strigă agentul.

Clienții din restaurant au protestat și ei, vizavi de comportamentul agresiv al agentului de pază. Unii dintre aceștia chiar au mers la agentul de pază pentru a-l opri de a se mai comporta agresiv.

”Hei, hei, nu mai da în el”, se pot auzi câțiva clienți.

Ce spun polițiștii?

”La data de 17 martie a.c., ora 21.15, un  bărbat de 36 de ani, a sesizat prin apel 112 faptul că se află într-un restaurant din municipiul Focșani, unde are un conflict cu reprezentanții unei firme de pază. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu iar în cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, în care polițiștii desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani”, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Vrancea.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *