Connect with us

Hi, what are you looking for?

ADMINISTRATIV

Calvarul șantierelor. Noi străzi vor intra în reparații în această lună la Cluj-Napoca

Veste proastă. Municipiul Cluj-Napoca nu scapă de șantiere, iar după Dragalina alte străzi vor intra în lucrări de reabilitare și modernizare, derulate de Compania de Apă Someș.

Astfel, după finalizarea înlocuirii rețelei de apă pe strada Dragalina, au fost demarate recent lucrări pe alte patru străzi din municipiu: Parâng, Gârbău, Jupiter și Iuliu Maniu.

Lucrările începute pe cele patru străzi vor mai continua maximum două săptămâni, astfel încât, din 20 iunie, se vor deschide alte cinci șantiere noi pe străzile Republicii, Lunii, Sighișoarei, Observatorului și Clăbucet.

În prezent, se lucrează la înlocuirea a peste 160 de metri de conducte de canalizare pe străzile Parâng și Gârbău din cartierul Mănăștur, înregistrându-se deja un progres cumulat de cca. 42%. De asemenea, tot la rețeaua de canalizare se lucrează și pe strada Iuliu Maniu din zona centrală a municipiului, fiind reabilitată până în acest moment mai mult de jumătate din lungimea totală a conductei de 440 metri.

În ceea ce privește rețeaua de apă, principalul șantier deschis este cel din cartierul Zorilor, zona străzii Jupiter, constructorul înregistrând aici un progres al lucrărilor de reabilitare de aproape 44%. După finalizarea acestora, se va intra pe sectorul străzii Republicii situat deasupra străzii Observatorului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

ADMINISTRATIV

Lucrările de modernizare a uneia dintre cele mai importante străzi din centrul Clujului, Universității, avansează într-un ritm foarte lent, iar nu trece o zi...

ADMINISTRATIV

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a anunțat impunerea unor restricții de circulație pe Autostrada Sebeș – Turda, pentru lucrări în perioada...

ADMINISTRATIV

Un blocaj rutier are loc astăzi pe raza localității Luna, județul Cluj, din cauza unor lucrări neanunțate la podul de acces spre autostradă. Șoferii...