Camera de spionaj din Primăria Florești face parte dintr-o ”love story”! Poliția caută persoana fizică care a montat-o

Posted by

După două zile de la descoperirea camerei de luat vederi în biroul directorului executiv din cadrul Primăriei Florești, principalele instituții de forță ale Statului Român au reacționat.

De la Direcția Națională Anticorupție, ni s-a transmis de la cel mai înalt nivel, că aparatura de filmat nu este de la această instituție. ”Camera de luat vederi descoperită acolo nu este de la noi. Noi nu avem lucrări pe Primăria Florești”, ne-a comunicat un înalt oficial de la Direcția Națională Anticorupție.

De la Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj ni s-a comunicat un fapt similar. ”S-au făcut verificări și camera de luat vederi nu este de la noi. Noi nu am montat niciun astfel de dispozitiv. Acum căutam persoana fizică care a montat această cameră pentru a vedea care au fost motivele. Specialiștii vor expertiza aparatura descoperită și vom vedea unde transmitea imagini și cine este persoana care a montat-o dar și cine a ordonat acest lucru”, a spus un polițist cu funcție de conducere din cadrul IPJ Cluj.

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei instituţii publice, a fost identificat un dispozitiv electronic despre care funcţionarii publici nu aveau cunoştinţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de verificări, context în care, într-un birou, au identificat dispozitivul electronic pe care l-au ridicat în vederea continuării investigaţiilor”, transmite IPJ Cluj.

Biroul în care s-a descoperit camera de luat de vederi, de spionaj, aparține directorului executiv al Primăriei Florești, Raluca Doja. Potrivit ziardecluj.ro, între aceasta și primarul Șulea ar fi existat o relație extraconjugală. ”Între Horea Șulea și doamna Doja au existat numeroase apropieri copulante. Chiar dacă domnul Șulea este foarte căsătorit și doamna Doja este foarte căsătorită cu un jandarm, iubirea lor a dăinuit mulți ani fericiți. Însă doamna Doja a fost generoasă și cu alții prin Cluj, dar s-a aprins foarte tare după bastonul de primar al unui băiet din Maramureș, pentru care se zice în primărie că vrea chiar să divorțeze. Șulea n-a putut să accepte să fie rănit în amorul propriu, în propria sa ”casă”, dându-i ordin lingăului său de casă, Mihai Petean zis și Pitonul, să planteze o cameră de spionaj pe care fosta amantă, Raluca Doja, a descoperit-o, făcând ca trenul. Ea este cea care a chemat poliția să facă percheziții. Astfel că nenea Șulea se va mai alege cu un dosar penal, foarte probabil. Așa e, măi Horică, atunci când ți se umflă capul de la prea multă grandomanie și te crezi deasupra tuturor”, au scris cei de la ziardecluj.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *