EVENIMENTE, STIRE PRINCIPALA

”Cameramanul lui Boc” este mândru că a fost cameramanul lui Boc. A fost bugetar iar acum construiește blocuri în voie. La Apahida, primarul a fost chemat la ordine

Cameramanul lui Boc, devenit mare dezvoltator imobiliar, spune că este mândru că a ocupat această funcție.

Dintr-o dată, având și un capital financiar demn de invidiat, după ce a fost bugetar, Ovidiu Moldovan, zis ”Didu”, s-a apucat de construit blocuri. Și nu oriunde, ci în Cluj Napoca. A investit milioane de euro în mai multe blocuri, în Cluj Napoca. Și asta după ce inițial a fost cameramanul lui Boc.

Cum s-a transformat în mare constructor imobiliar. E simplu, după aceeași metodă prin alți lideri PDL, sau chiar actualul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, au construit sau construiesc în voie ansambluri imobiliare.

Într-un  interviu, Molvovan explică faptul că nu mai este camaremanul lui Boc, dar a fost.

”Nu mai sunt, dar am fost cameramanul lui Emil Boc. Așa, și? Nu este ceva de care să mă rușinez. Am lucrat cinstit, a fost primul meu angajament. Probabil că am fost bun în ceea ce făceam, altfel nu ajungeam să lucrez cu primarul, apoi cu premierul României. Imaginile filmate de mine au fost preluate de toate televiziunile importante din țară. Sigur că ai vrea ca, după zece ani, lumea să se “updateze”, să observe că lucrurile s-au mai schimbat, că domnul Boc are acum alți cameramani. Dar jurnaliștii au nevoie de “un cârlig” de care să se agațe”, spune ”Didu”.

Consilierii locali din Apahida îiu cer socoteală primarului

Foaia Transilvană a scris zilele trecute despre un bloc construit de firma lui ”Didu”, la Apahida. Firma se numește Digger Contractors SRL. Imobilul este ridicat în asociere cu patronul mare de la Panemar, Nicolae Chiorean.

Blocul este construit la bordura trotuarului, fără nicio retragere prevăzută de lege. Cei care vor locui la etajele superioare vor putea scuipa, eufemistic spus, direct în capul trecătorilor.

La Apahida, Digger și Panemar au demolat o veche clădire care a aparținut Cooperativei Apahida. În acte au trecut că vor extinde clădirea veche, numai că în realitate au demolat-o. Doar prin această extindere, proprietarii blocului puteau să construiască pe limitele existente.

Deși, cei de la Primăria Apahida au constatat că vechea clădire este demolată, s-au făcut că ”plouă”. La șapte zile după contronul Primăriei, în care s-a stabilit că vechea clădire nu mai există, cei de la Digger au întocmit în fals un document. Este vorba despre o dispoziție de șantier care arată că fundația vechii clădiri, culmea care nu mai exista, nu va putea susține blocul.

După ce am prezentat acest caz ilegal, consilierii locali din Apahida i-au cerut primarului Grigore Fati, date despre aceste ilegalități. Zilele următoare, consilierii locali vor merge la fața locului, alături de arhitectul șef.

”Este clar că acolo este o ilegalitate cât casa. Îi vom cere primarului sistarea lucrărilor. Este inadmisibil un astfel de comportament al unei firme”, ne-a declarat un consilier PNL.

Vom reveni și cu alte amănunte desprte acest subiect.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*