ADMINISTRATIV, EVENIMENTE

Campanie de împădurire organizată sâmbătă, la Măguri Răcătău

Asociația Nature O’clock va organiza sâmbătă, 14 mai, o acțiune de împădurire în comuna clujeanâ Măguri Răcătău din județul Cluj.

În cadrul campaniei de împădurire vor fi plantați 4000 de puieți de molid pe o suprafață de un hectar de teren.

Resursele materiale și transportul sunt asigurate de către organizatori, participanții având opțiunea de a ajunge la locul de desfășurare a manifestării și cu mașina personală.

Ne bucurăm că suntem parte a unui proiect atât de ambițios și că reușim să sprijinim acțiuni care vizează protejarea mediului înconjurător. Conștienți fiind de rolul și importanța pădurilor în viața noastră de zi cu zi, îi îndemn pe toți cei care doresc să contribuie la protejarea naturii să se implice în astfel de activități într-un număr cât mai mare”, a transmis președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Laura Găină, președinte Asociația Nature O’clock: „Îi invităm, pe această cale, pe toți cetățenii să ia parte la un eveniment de o importanță deosebită pentru sănătate și pentru natură”.

Derulat sub sloganul „Să respirăm și în viitor”, evenimentul va reuni circa 250 de voluntari și va avea următorul program:

– 8:00 plecarea cu autocarele din zona Sala Sporturilor;
– 9:00 – 10:00 instruirea SSM și distribuirea uneltelor și a celor necesare;
– 10:00 -14:00 începerea activității de plantat sub îndrumarea Direcției Silvice;
– 14:00 – 15:00 socializare, poze;
– 15:00 plecarea cu autocarele spre Cluj-Napoca.

Participarea se realizează doar pe bază de înscriere la e-mail – laura.macovei@letsdoitromania.ro.

Evenimentul se va derula cu asistența de specialitate a Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo de sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*