Campanie de reduceri și beneficii #GoodVibesOnly, lansată de Banca Transilvania. 10 zile de campanie, stocuri nelimitate

Posted by

Banca Transilvania a lansat azi #Goodvibesonly, cea mai mare campanie de shopping bancar online BT de până acum. Aceasta are loc pe parcursul a zece zile, în perioada 2 – 12 iunie, pe siteul BT, iar stocurile sunt nelimitate. 

BT anunță că vine cu reduceri și beneficii la cele mai căutate produse și servicii ale Grupului Financiar Banca Transilvania, cum ar fi creditul imobiliar/ipotecar, creditul de nevoi personale, cardul de cumpărături STAR, leasing auto, aplicația BT Pay, finanțare prin BT Direct etc.

Detalii despre ofertele #GoodVibesOnly:

  • Creditul imobiliar/ipotecar în lei pentru achiziție sau refinanțare împrumut de la altă bancă: dobândă variabilă IRCC + 2,55%, în prezent 4,99% (față de marja standard a băncii, de 2,95%, respectiv 3,25% pentru cine nu primește venitul în cont BT); comision zero pentru analiză și evaluare; 15% discount la cumpărături pe www.vivre.ro de cel puțin 300 de lei.
  • Creditul de nevoi personale Practic BT cu asigurare de viață și șomaj, în lei: dobândă fixă de 7,99% (față de 10,5% sau 9,5%); comision de analiză zero; 15% discount la cumpărături pe www.vivre.ro de cel puțin 300 de lei.
  • Pachet de produse: credit pe cardul de cumpărături STAR Forte și creditul Practic BT cu asigurare de viață și șomaj, cu dobândă fixă în lei: dobânda fixă este de 7,49% (față de 10,5%); comision de analiză zero; 120 de puncte STAR la primirea creditului pe card, plus 30 de puncte STAR pentru înrolarea cardului în aplicația BT Pay și realizarea unei plăți cu telefonul, plată care trebuie făcută până în 31 iulie a.c.; 15% discount la cumpărături pe www.vivre.ro de cel puțin 300 de lei. Oferta este valabilă inclusiv în cazul în care clienții au deja un card de cumpărături STAR Forte sau un credit Practic BT și vor sa acceseze acum pachetul.
  • 100 de puncte de loialitate pentru cardul de cumpărături STAR Forte, echivalentul a 100 de lei. Beneficiul va fi suplimentat cu 30 de puncte STAR la înrolarea în BT Pay și după prima plată cu telefonul, plată care trebuie făcută până în 31 iulie a.c.;
  • 30 de puncte pe cardul de cumpărături STAR Gold emis în această campanie, la înrolarea în BT Pay și după prima plată cu telefonul, plată care trebuie făcută până în 31 iulie a.c. Taxa de emitere a cardului este zero.
  • Credit în contul curent overdraft: dobânda este de 10% (față de 17%);
  • Cardul BT cu poză: comision zero de emitere;
  • Leasing auto pentru persoane fizice, în lei, pentru autoturisme noi de la dealeri autorizați din România: 4,99% dobândă (față de 7,9%);
  • Vouchere de cumpărături Flanco în valoare de 100, respectiv 200 de lei pentru fiecare împrumut prin BT Direct;
  • Oferte speciale pentru asigurările oferite de partenerii BT: scutirea de la plata primei de asigurare corespunzătoare celei de-a 12 luni din primul an de contract – pentru produsul oferit de Aegon, Aegon Fii Sigur – și 50% reducere în primul an la prima de asigurare imobil oferită de Groupama, în cadrul unui credit imobiliar accesat în cadrul campaniei.

Campaniile de shopping bancar online au fost lansate în România de Banca Transilvania și înseamnă discounturi și beneficii la produse și servicii pentru actualii și viitorii clienți ai băncii. Bank to School, Bank Friday, DragoBT, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Banksylvania, BANKschet, Ziua Bărboșilor, Ziua iubitorilor de cafea, Cea mai lungă zi, Fii golgheter cu STAR, O dată la patru ani și, cea mai nouă, Good Vibes Only sunt conceptele inspirate din trenduri, evenimente sau sărbători.

#GoodVibesOnly și-a propus să vină cu #staredebine pentru cei care au planuri în perioada următoare și au nevoie de finanțare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *