,

Când ar putea reveni pe scenă Florin Piersic?

Posted by

Când ar putea reveni pe scenă Florin Piersic? Acesta a făcut o declarație de pe patul de spital după ce a ieșit de la terapie intensivă și se află în recuperare. El a mulțumit medicilor și corpului medical care au grijă de el.

Prima declarație a lui Florin Piersic de pe patul de spital
Când ar putea reveni pe scenă Florin Piersic

Marele actor clujean se află internat la Spitalul „Foișor”, unde a fost mutat de la Institutul „Matei Balș”. Inițial, acesta a fost internat prima dată la Spitalul Militar, de unde a ajuns la Institutul Inimii din Cluj.

Când va reveni pe scenă

Maestrul Piersic a fost reevaluat cardiologic și starea sa este stabilă.

„Sunt la recuperare, undeva departe, sunt foarte bine tratat și aștept cu nerăbdare ca să ne vedem la Teatrul Național din București. Cât mai aproape, în mai, iunie cel târziu, ne vom vedea…”, a spus Florin Piersic, la România TV.

El ar putea reveni pe scenă în luna iunie a acestui an.

Redacția Foaia Transilvană îi transmite marelui actor multă sănătate și însănătoșire grabnică.

Reamintim că Foaia Transilvană a fost singura publicație națională care a anunțat în exclusivitate informația cu privire la internarea de urgență la Spitalul Militar a marelui actor.

Florin Piersic are 88 de ani și în ciuda vârstei înainte, acesta urcă pe scenă și joacă piesa „Străini în noapte” în toată România, alături de Medeea Marinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *