,

Când vor fi înmormântați cei doi tineri polițiști clujeni care au decedat în accidentul de la Șaula?

Posted by

Cei doi tineri polițiști care și-au pierdut viața în dramaticul accidentul de la Șaula vor fi conduși pe ultimul drum miercuri, 28 iunie, în satul Șardu, comuna Sânpaul.

Proaspeții însurăței Ana Maria și Lucas se aflau în drum spre Oradea, unde voiam să petreacă o zi de relaxare, iar într-un moment de natenție, pe drumul din localitatea Șaula, șoferul de 23 de ani a pierdut controlul volanului și într-o curbă a pătruns pe contrasens și a iintrat frontal într-o autocisternă. Aceștia au rămas blocați între fiarele contorsionate ale autoturismului și au fost găsiți decedați de echipajul de urgență sosit la fața locului.

Tânăra polițistă era și gravidă în 3/4 luni. Ea era angajată în cadrul departamentului Resurse Umane al Poliției Cluj, iar Lucas, soțul ei, era polițist la Direcția Operațiuni Speciale a IPJ Cluj.

Cei doi se căsătoriseră civil în urmă cu câteva săptămâni în Vaslui, însă totul a fost ruinat într-o clipă de neatenție, duminică dimineața, în teribilul accident.

Durerea prin care trece familia celor doi tineri este fără de margini! Ana Maria și Lucas aveau nunta religioasă programată în august.

Drum lin spre cercuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *