Candidații AUR dispar unul după altul. Septimiu Broscoi, de la AUR Huedin, și-a dat subit demisia

Posted by

Alianța pentru Unitatea Românilor este un partid care fără structură organizatorică.
 
Tot mai mult, în ultimele zile, această idee se conturează tot mai mult. De exemplu, candidatul AUR pentru Primăria Huedin și-a dat demisia în mod subit. Septimiu Broscoi a fost nominalizat drept candidat al AUR, în data de 11 martie 2024. După doar două zile acesta și-a dat demisia.
 
Candidații AUR dispar unul după altul. Colonelul Broscoi era candidatul AUR la Primăria Huedin.
Candidații AUR dispar unul după altul. Colonelul Broscoi era candidatul AUR la Primăria Huedin.
 
Broscoi a explicat că nu rezonează cu anumite persoane din AUR Huedin. A spus despre acestea că sunt fără ”caracter”, dar nu a nominaliza pe nimeni.
 
”Subsemnatul, Broscoi Flaviu, vă aduc la cunoștință următoarele:
– în data de 11.03.2024 am fost validat și desemnat candidat pentru primăria Huedin de către secretariatul general al AUR;
– în data de 13.03.2024, datorită faptului că nu pot rezona și imaginea mea nu doresc a fi asociată cu anumite persoane fără de caracter care nu ar trebui să-și aibă locul în organizația AUR Huedin, am hotărât să demisionez din funcția de președinte al organizației AUR Huedin, respectiv și din calitatea de membru AUR! Mulțumesc celor care m-au susținut și au crezut în mine! Vă doresc multă sănătate!”, a anunțat Broscoi.

A fost colonel de pompieri

Despre Septimiu Broscoi nu se pot spune lucruri rele. El a fost ofițer de carieră, fiind șeful Unității de Pompieri din Huedin.
 
Cei care îl cunosc susțin că acesta este un om integru, care chiar crede în proiectele în care se implică.

În anul 2002, în vremuri nesigure și cu puține posibilități pentru un loc de muncă, Flaviu Broscoi era student la Universitatea Tehnică din Cluj. Nu era prea sigur ce va avea să facă în continuare. Dar, din fericire, cum de cele mai multe ori părinții ne salvează în momentele de cumpănă, așa a fost și pentru Flaviu.

„Tatăl meu citea într-o zi ziarul și a văzut anunț că se fac înscrieri pentru Facultatea de Pompieri și m-a întrebat dacă nu m-ar interesa o carieră militară. Nu am băgat în seamă atunci ce mi-a zis, dar după câteva luni m-am decis că asta îmi doresc să fac”, a povestit locotenent colonel Flaviu Septimiu Broscoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *