Candidatul USR Jucu amenințat cu moartea! Nicu Borca solicită intervenția de urgență a Poliției Române! Video.

Posted by

Când PSD nu mai știe ce să facă, sau cum să rezolve o problemă, face ce știe mai bine. Mai exact face ce a făcut Dragnea, când a venit cu interlopii la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Nicolae Borca, candidatul USR Jucu este de câteva zile victima unor agresiuni constante care vin dinspre oamenii primarului PSD Jucu, Valentin Pojar. „Azi noapte, pe la 12.30, un individ a venit la poarta mea și mi-a răsturnat tomberonul de gunoi. Amenințare clară că voi ajunge într-un astfel de tomberon, dacă voi mai face campanie electorală împotriva lui Pojar. Eu le transmit ceva la toți PSD-iștii din Jucu și din județul Cluj: nu mă tem de voi”, a precizat Borca.

Întrebat de unde crede că vin aceste atacuri, candidatul USR Jucu, Nicolae Borca a precizat că este convins că din zona actualului primar din Jucu, Dorel Pojar, de la PSD. „Ei fac ce știu mai bine. Amenință și mint. A mers Valentin Pojar la Radio Someș și la Radio Napoca și a vorbit doar prostii despre mine. Lucruri neadevărate pe care le-am demontat cu acte. Acum au trecut la faza a doua. Mă amenință pe facebook, copiii primarului Pojar și ai consilierului acestuia, Marc. Sunt disperați că vor pierde alegerile. Acum au trecut direct la persoana mea și la familia mea. Solicit intervenția Poliției Române”, a spus Borca.

Mai mult, Nicolae Borca a început să fie amenințat și la telefon de ”șeful” de campanie al primarului PSD. Unul dintre aceștia este Vasile Roman, cel despre care presa din Bistrița Năsăud, respectiv Gazeta de Bistrița, scria că a înșelat un om de afaceri din Germania. „Hille Gunther, un om de afaceri german, stabilit de mai mulți ani în Cluj, a depus o plângere penală împotriva unui om de afaceri din Jucu, Vasile Roman, care se ocupă de vânzarea utilajelor agricole. Clujeanul este acuzat că, după ce a primit bani pentru achiziția unor terenuri în scopul unor afaceri imobiliare nu i-a mai dat nimic germanului”, scrie Gazeta de Bistrița, în articolul pe care îl puteți citi aici.

Acum, despre Vasile Roman, oamenii din Jucu scriu pe facebook că a făcut afaceri grele cu Primăria Jucu. De altfel, Roman a fost văzut și în alaiul electoral al primarului PSD, Dorel Pojar.

Pe o înregistrare telefonică, Roman îl amenință pe Borca, și îi spune să aibă grijă de el. Totul se întâmpla, miercuri dimineața. „Miercuri dimineața m-a sunat de mai multe ori și nu i-am răspuns. M-a sunat înainte de ora opt. A venit în fața casei și a claxonat în semn de amenințare. Eu am soția gravidă în nouă luni și totul mi se pare scăpat de sub control. Oamenii lui Pojar nu mai au nicio limită și se dedau pe față la amenințări”, a mai spus Borca.

Oamenii din Jucu nu mai agreează comportamente de acest tip. Pe facebook, o localnică, Andreea o taxează dur de tot pe fiica lui Roman, care e tare activă pe rețelele sociale.

De exemplu, la o postare făcută de VR Paula, o localnică, Bianca Andreea pune degetul pe rană. ”Stau și mă întreb ce te face să fii fanul acestui om? Faptul că Primăria are achiziții în ultimii doi ani de la firma tatălui tău de peste 1.850.000 lei … mai exact de 400.000 de euro. Sau faptul că tu și soțul ați primit un teren gratis în zona Văduț 2 (voi magnații Jucului cui zece case și apartamente) sau doar că soțul tău etse pe lista de consilieri PSD la Jucu?”.

Mai jos puteți observa cum o persoană de la PSD Jucu, care a mers noaptea la locuința lui Borca și a răsturnat tomberonul cu gunoi, în fața casei. Gestul este specific mafiei siciliene, care tot timpul, înainte de o execuție recurge astfel de amenințări. ”Această persoană are trăsături foarte asemănătoare cu ale primarului Valentin Pojora. Rămâne ca Poliția să facă cercetări și să stabilească cine a fost”, a mai spus Borca.

Mai jos puteți vedea o galerie de fotografii care surprind capturi de pe facebook, din discuții publice, cu amenințările făcute fii consilierului lui Pojar, Aurel Marc, dar și chiar și de fii primarului.

Un răspuns

  1. Avatar Bota Emanuel Dumitru
    Bota Emanuel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *