,

„Capitalism dus la extrem”. Clujenii se plâng de prețurile piperate la ZAZEN

Posted by

Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul că municipiul Cluj-Napoca a devenit un oraș extrem de scump și în care e tot mai greu de trăit.

Nici industria HORECA clujeană nu face notă discordantă de la scumpiri, iar acest lucru se observă cel mai bine la târgul în aer liber ZAZEN de pe terenul Bazei Sportive Transilvania, redeschis în acest weekend după sezonul de iarnă.

Un cititor Foaia Transilvană care a mers la redeschiderea ZAZEN pentru prim dată a plecat cu un gust amar și a rămas șocat de cât de scumpă e mâncarea, dar și băutura.

14 lei o bere la 0.33? 

Capitalism dus la extrem la Zazen. Prețuri uriașe la mâncare și băuturi. Sunt prea exagerate prețurile. Nu se poate să ajungi să dai 14 lei pe o bere mică la 0.33ml. Un burger trece bine de 30 lei, iar o porție de mâncare sare de 50 lei.

Nu știu unde o să ajungă Clujul cu toate scumpirile astea, dar mulți vor pleca din oraș. Deja am mulți prieteni care își caută alternative de locuit și vor să părăsească Clujul”, a relatat, pentru Foaia Transilvană, clujeanul.

Cluj-Napoca a devenit recunoscut în România ca unul dintre cele mai scumpe orașe, în toate sectoarele de activitate, mai ales în cel imobiliar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *