EVENIMENTE, SOCIAL

Captură de droguri pe o stradă din Cluj-Napoca. Trei bărbați sunt cercetați

Duminică seara jandarmii clujenii au capturat, în Cluj-Napoca, o cantitate de droguri precum și un dispozitiv pentru prepararea substanțelor interzise, găsite asupra unor bărbaţi aflaţi într-o maşină.

Cei trei se aflau într-o maşină parcată pe strada Făget când au fost depistaţi de jandarmii clujeni.

Duminică, în jurul orei 23.00, jandarmii aflați în misiune de menținere a ordinii şi siguranţei publice pe raza municipiului Cluj-Napoca, au observat pe strada Făget un autovehicul staționat și 3 persoane care la vederea echipajului de jandarmi au devenit agitați, încercând în același timp să evite contactul cu aceștia.

Jandarmii au trecut la identificarea celor 3 bărbați, iar în urma legitimării și efecutării controlului corporal și al autovehiculului a fost găsit în autovehicul un dispozitiv pentru prepararea substanțelor interzise în care se afla o substanță vegetală de culoare maroniu-verzuie, susceptibilă a fi interzisă la deținere.

Bunurile găsite au fost predate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Cluj, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*