Caravana medicală AUR a ajuns în județul Cluj. În ce localități va poposi

Posted by

În perioada 28-29 februarie 2024, caravana AUR va ajunge în localitatea Valea Drăganului, județul Cluj. Caravana medicală AUR.

La începutul lunii martie, mai exact în perioada în 1-2 martie, medicii vor fi în Aghireșu.

Caravana medicala AUR a ajuns în Cluj
Caravana medicala AUR a ajuns în Cluj

Coordonatorul AUR Cluj, Cristian Sipoș a declarat că medicii vor face analize gratuite celor interesate.

„Totul pentru sănătatea cetățenilor! Consultatii gratuite, analize gratuite, ochelari gratuiți celor care necesită, operații de cataractă gratuite! Asigurăm transport persoanelor care nu au posibilitatea deplasării! Pentru detalii vă stau la dispoziție!” a anunțat Flaviu Septimiu, coordonatorul pe județul Cluj.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat la Congresul Extraordinar desfășurat la Alba Iulia rezoluția prin care s-a decis continuarea și extinderea Caravanei Medicale în 2024.

Au fost luate măsuri semnificative pentru a acoperi un număr mai mare de zone defavorizate. Dar și pentru a facilita accesul la servicii medicale în comunitățile defavorizate. De asemenea, AUR va dezvolta și implementa noi programe. Acestea sunt menite să sprijine populația pentru un stil de viață sănătos.

”Este mare nevoie de servicii medicale la nivelul țării. Colegii care lucrează în caravana medicală AUR ne-au povestit cât de gravă este situația în țară. Tocmai din acest motiv am decis și am votat cu toții la congresul AUR de la Alba Iulia să dezvoltăm Caravana AUR. Vrem să creștem acest proiect, vrem să dezvoltăm și să extindem activitatea caravanei AUR”, a spus Georgiana Teodorescu.

Rezoluția adoptată în cadrul congresului include nu doar continuarea proiectului și diversificarea serviciilor medicale oferite în zonele defavorizate, ci și implementarea unui program educațional.

Acest program vizează promovarea unui stil de viață sănătos prin parteneriate cu organizații sportive și non-guvernamentale, cu accent pe copiii școlari și preșcolari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *