, ,

Casa de Cultură a Studenților din Cluj s-a înfrățit cu o altă instituție culturală din Columbia

Posted by

Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca, prin directorul Flavius Milășan, a semnat documentele pentru înfrățirea cu o instituție culturală de profil din municipiul Funza, Institutul Cultural Bacatá din Columbia.

„Este un moment istoric. Acest parteneriat cultural, oferă tinerilor și specialiştilor în cultură, din ambele instituții, schimburi de experiență în domeniile: folclor, teatru muzical, arte vizuale şi dansuri( balet, urban dance, dans contemporan, salsa și tango), pe o perioadă de 6 ani.

O componentă definitorie a proiectului va fi și Managementul cultural al celor doua centre culturale înfrățite, CCS Cluj-Napoca și Centro Cultural Bacatá Funza”, a declarat Flavius Milășan.

Milășan le-a mulțumit pentru deschidere primarului municipiului Funza, Daniel Felipe Bernal Montealegre, dar și omologului său, Juan David Barbosa Silva, director al Centrului Cultural Bacatá.

O delegație de la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca este prezentă în Columbia la două festivaluri de folclor: „The international festival IPC Dancing with Columbia” la Cali și „The Zaquesazipa art and cultural festival” în Funza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *