Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Cât a stat Emil Boc în prima zi de UNTOLD 2023 și cum a trăit atmosfera?

Unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD, a început, joi, 3 august, la Cluj-Napoca, iar așa cum ne-a obișnuit la celelalte ediții, primarul Emil Boc nu a lipsit.

Edilul Clujului a susținut la un post local că niciodată nu a fost atât de multă lume într-o zi de joi și urmează alte trei zile pline de distracție, în care s-ar putea stabili un nou record de spectatori.

Boc și-a făcut poze cu participanții la UNTOLD și s-a plimbat prin festival.

„Am stat cât a trebuit. Să nu fac invidioasă lumea, nici supărăcioasă. După voce se simte că m-am culcat mai târziu. O să primesc și eu datele oficiale până la prânz. Cu siguranță, niciodată, în toate edițiile de până acum, nu am avut atât de mulți oameni într-o zi de joi. Eu aproximez că au fost peste 70-80.000 de oameni pe stadion.

Pe de altă parte, a fost bine că spațiile s-au extins. Zona de food a fost mai largă și aeristiă. Calitatea actului artistic a fost absolut excepțională. Nu vreau să imi imaginez ce o să fie în seara asta la Imagine Dragons. Cred că o să fie nebunie. Fiecare și-a făcut treaba pe bucățica lui și totul a fost ordonat, disciplinat.

Per ansamblu, lucrurile sunt de calitate. Evenimentul este sigur, deci nu am observat niciun fel de incident major. A fost o singură sesizare la 112. Deci să fie doar o sesizare la 70-80.000 de oameni, asta spune ceva. În rest, au mai fost contravenții. Este o mobilizare exemplară din partea tuturor celor implicați”, a declarat Boc vineri dimineata la un post local.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Vineri seara, o ploaie torențială puternică s-a abătut asupra municipiului Cluj Napoca. Sistemul de canalizare a cedat în aproape tot orașul, și a refulat...

EVENIMENTE

Guvernul României vrea să crească TVA-ul pentru vânzarea biletelor la evenimente culturale, iar acest lucru va duce automat la o creștere a prețurilor pentru...

ADMINISTRATIV

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a luat parte în această dimineață la deschiderea noului an școlar de la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” din cartierul...