, ,

Cât câștigă un șofer la Bolt, în Cluj Napoca. Mesaj pentru profesori al unui taximetrist online: Haideți fraților la Bolt VIDEO

Posted by

În Cluj Napoca există foarte mașini care circulă sub franciza Bolt, prin apicația online, utilizată la maxim de către clujeni.

Șoferul unui Bolt a publicat un film, pe o rețea de socializare, în care explică cât a câștigat în luna mai 2023, și cu câți bani a rămas în mână după ce a tras linie, a plătit chiria mașini, taxa de utilizare percepută de Bolt și taxele sociale la stat.

”Este timpul să tragem linie după o luna de zile, pentru că am reușit să facă cele 650 de curse, în decurs de 31 de zile. Acum vom facem un calcul pentru a vedea câți bani am făcut cu această mașină care este cel mai bun târg care l-am făcut până acum, și trag linie. Am făcut așa, în luna aceasta: 15.475, minus 950 de lei. Am primit și bacșiș luna aceasta 106 lei, de care nu se atinge nimeni. Am făcut 650 de curse, și ore 179 de ore online, deci eu zic că e ok. Și ca să nu vă plictisesc am făcut calculcul pe caiet. 16.160 de lei – 33 la sută, rămân 10.510 lei, plus 106 lei (ciubuc).
85.71 lei, chiria pe mașină *31 de zile egal 2.657 de lei.
contractul de muncă”, spune șoferul respectiv.

Mesaj pentru profesori: haideți fraților la Bolt

După ce își face corect toate calculele matematic, șoferul susține că în luna mai 2023, i-au rămas lui suma de 6.700 de lei, ceea ce este foarte bine, după cum singur susține. 

El a avut un mesaj pentru profesorii aflați în grevă, și care sunt nemulțumiți de salariile pe care le încasează.

”Am câștigat undeva la 6.600 de lei. Undeva mai mai mult ca un profesor și eu nu sunt profesor. Îi înțeleg și eu pe profesori și îi susțin. Trebuie să faceți ceva. Mai bine veniți pe Bolt, nu mai tot învățați și vă enervați pe copiii ăia care vă tot strică ziua. Veniți la Bolt și faceți mai mulți bani. Nu vă trebuie nicio facultate. Eu nu am făcut nicio facultate. Eu zic că e bine să faci 6.600 de lei, conducând și relaxându-te toată ziua în orașul acesta minunat”, a mai spus șoferul de la Bolt.

13 răspunsuri

 1. Avatar Vlad
  Vlad
 2. Avatar Ion
  Ion
 3. Avatar Ion Ion
  Ion Ion
 4. Avatar Ion Ion
  Ion Ion
 5. Avatar Lucian
  Lucian
 6. Avatar Ema
  Ema
 7. Avatar Vasile Vasile
  Vasile Vasile
 8. Avatar Paul
  Paul
 9. Avatar Florin
 10. Avatar Florin
 11. Avatar George
  George
 12. Avatar Alin
  Alin
 13. Avatar Nikolas
  Nikolas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *