Connect with us

Hi, what are you looking for?

NATIONAL

Cât de bine arată fiica Andreei Esca, la 23 de ani. Ce mesaj i-a transmis vedeta de la PRO Tv

Alexia, fiica Andreei Escam vedeta de la PRO TV, a împlinit vârsta de 23 de ani. Cu această ocazie, știrista de la PRO Tv a ținut să posteze un mesaj, despre cât de minunată este fata ei.

”Când am aflat ca sunt însărcinată, acum 23 de ani:) , strigam pe strada de fericire, la propriu, povesteam oricui despre apariția ta, și mă simțeam mai puternică decât niciodată! Ce minune mai mare decât sa crești în tine un alt om? Ii mulțumesc lui Dumnezeu, în fiecare zi de atunci, pentru că m-a ales pe mine sa fiu mama ta, Alexia mea superba, veselă, bună, nebună, deșteaptă, amuzantă, enervantă, tocilară, sportivă, workaholică, cicălitoare, perfectionistă, timidă, prietenoasă, party animal, cu cel mai mare suflet și cea mai mare inimă”, a scris Andreea Esca.

Vedeta de la ProTv construiește un hotel în centrul Clujului

Andreea Esca a primit aprobare, în 2021, de la Comisia de urbanism pentru a demola parţial două imobile din centrul Clujului.

Andreea Esca si fiica ei, Alexia

Andreea Esca si fiica ei, Alexia

Clădirea este situată pe strada Napoca, din Cluj Napoca. Aici, Andreea Esca ar urma să construiască un apart-hotel format din două corpuri de clădire. Terenul are 877 de metri pătraţi ar urma să fie suprafaţa desfăşurată a uneia dintre clădiri. În cazul celeilalte, suprafaţa desfăşurată va fi de 251 de metri pătraţi.

„Avizăm pozitiv, cu rezerva să fie tranşată problema cu serviciul Juridic. Cred că proiectul este de calitate, nu este nicio îndoială, curţile interioare dau farmec zonei centrale”, a spus Emil Boc în cadrul şedinţei Comisiei de Urbanism.

Timpul a trecut și nu este clar dacă vedeta de la Pro TV mai vrea să construiască clădirea respectivă. Până în prezent nu s-a întâmplat nimic în zona respectivă.

”Proprietarii doresc demolarea corpului de clădire construit de-a lungul limitei de proprietate din est şi care parazitează zidul de împrejmuire, eliberând astfel o porţiune de teren care va asigura iluminat, aerisire şi o impresie generală mai bună pentru restul dezvoltării”, se arată în actele de la Primăria Cluj Napoca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și al Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, în zona Km49,...

EVENIMENTE

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus...

EVENIMENTE

Celebra plajă din stațiunea Mamaia va fi amanejată în baza unei proiect realizat de un grup de arhitecți din Cluj Napoca, care au câștigat...