, ,

Cât de frumoasă era tânăra care a murit în accidentul de la Bucea, județul Cluj. Părea foarte îndrăgostită

Posted by

Camelia Anastasia C., spun cei care au cunoscut-o era o tânără de 17 ani, foarte frumoasă, și bine educată de mama ei.

Ea a murit în urma tragicului accident care a avut loc la Bucea, județul Cluj, duminică seara.

Pe contul său de facebook, Anastasia părea că este îndrăgostită la maxim, cel mai probabil de tânărul care se afla la volan, și despre care sursele noastre spun că se numește Ionel Cuc.

Ultimul mesaj scris de Anastasia, pe facebook era unul plin de iubire.

”Lasă valurile să te ducă acolo unde lumina nu poate”, scria tânăra vizibil îndrăgostită.

Acum patru zile, pe data de 26 ianuarie, Anastasia scria un alt mesaj: “Fii tu însuți și vei învinge răutățile și invidiile din jur”, semn că avea unele probleme legate de persoana pe care o iubea, și pe care alții o criticau.

Sora Anastasiei: ”Cui m-ai lăsat”

Familia tinerei este disperată. La o vârstă când viața era înaintea ei, acum toată lumea trebuie să se pregătească de înmormântare.

”Camiii cui m-ai lăsat? De ce eu Camiiii? Mi-ai luat tot Camiii”, a scris Mirabela, sora tinerei decedate în accident.

Ce scrie prietena cea mai bună

O altă tânără, care era cea mai bună prietenă a Anastasiei scrie că aceasta a fost foarte îndrăgostită, și că a ales să plece la drum cu o persoană, pe care o cunoștea prea puțin.

”Anastasia, Dumnezeu sa te ierte! Asta fac plimbarile nocturne din tineri, nelinistea si viteza … aveti grija cu cineva va urcati in masina in ziua de azi pentru ca nu stii daca mai prinzi ziua de maine. Este foarte trist sa-ti iei ramas bun de la toate si toti, la varsta asta si sunt din ce in ce mai multe cazuri. Pentru ca, acum, e foarte “la moda” sa te plimbi noptile si sa dai ture cu masinile, si uite ce se intampla tragedie peste tragedie … aveti grija in ce masina va urcati, si mai ales noaptea odihniti-va … Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietena draga! Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de aceste tragedii”, a scris Romina, în mesajul plin de tristețe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *