Câte genoflexiuni au făcut clujenii pentru a obține un bilet de autobuz. Este incredibil!

Posted by

Primarul Clujului, Emil Boc a scris pe pagina lui de facebook că programul ”biletul de sănătate” a fost un real succes și că acesta va continua și în perioada următoare. Prin acest program, un clujean care vroia un bilet de autobuz gratuit, trebuia să execute 20 de genoflexiuni în fața unui robot.

”Continuăm inițiativa „Biletul de sănătate” până la sfârșitul anului. 270.000 genuflexiuni executate, 27.000 minute de mișcare și aproximativ 216.000 calorii arse – acestea sunt câteva cifre cheie la finalul implementării proiectului-pilot denumit simbolic „Biletul de sănătate” prin care, la 20 genuflexiuni executate, un roboțel emite un tichet, valabil pentru transportul în comun (urban). Până acum, 13.500 bilete au fost emise la stația sportivă smart amplasată pe str. Memorandumului din Cluj-Napoca. Proiectul a fost implementat cu susținerea Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Datorită acestui răspuns pozitiv al clujenilor, vom continua inițiativa „Biletul de sănătate” alături de echipa Sports Festival, și mulțumită partenerilor care s-au alăturat programului Sports Festival din mediul privat: În perioada 15-31 octombrie compania AROBS va susține continuitatea proiectului. În perioada 1-15 noiembrie compania NTT Data va susține continuitatea proiectului. Avem mai multe companii la Cluj care doresc să asigure continuitatea acestei inițiative și le mulțumim tuturor! Cluj-Napoca este renumit pentru faptul că promovează sportul și soluțiile de mobilitate sustenabilă, astfel că îi felicit pe toți cei implicați pentru rezultatele de până acum, dar mai ales pe cei care au acceptat provocarea!”

Cele două companii Arobs și NTT Data sunt cu profil de IT și sunt conduse de manageri implicați în viața socială a orașului, respectiv Voicu Oprean și Daniel Metz.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *