Câteva zone din Cluj Napoca sunt inundate după fiecare ploaie! Zonele urâte ale orașului de cinci stele

Posted by

O ploaie abundentă care a căzut în cursul zilei de sâmbătă a dus la inundarea totală a Bulevardului Muncii, la ieșirea din Cluj Napoca spre Apahida.

Oamenii au filmat întreaga scenă și au trimis filmarea pe adresa primăriei. ”Dacă tot a fost reabilitat în întregime acest bulevard, acum câțiva ani, poate ar fi fost bine să se lucreze și la rețeaua de canalizare. După fiecare ploaie drumul devine impracticabil”, susține un clujean care locuiește în zonă.

O altă zonă, unde sunt mari probleme cu apa, este Calea Someșeni, în spatele Stației CFR Cluj Napoca Est. Drumul cu două benzi devine impracticabil pe câteva sute de metri de metri, datorită apelor care se scurg de pe dealurile din zonă și care nu au unde să se dreneze.

A treia zonă din Cluj Napoca unde s-a circulat cu mare greutate este strada Corneliu Coposu. Apa a avut și 30 de centimetri înălțime. Cei care locuiesc în zonă spun încercau sau să se descurce singuri, și să găsească gurile de scurgere la sistemul da canalizare pentru a le desfunda.

 

Video: info trafic jud. Cluj/Facebook/Sanda Sanda

 

Un răspuns

  1. Avatar Vocea Clujului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *