Câți bani câștigă Mircea Bravo! Secretul a ieșit la iveală!

Posted by

Anul 2019 a fost cel mai bănos pentru Mircea Bravo, cunoscut vlogger, după numele lui din buletin Mircea Popa.

Cu peste 2,5 milioane de urmăritori pe Facebook şi peste 860.000 de fani pe Youtube, Mircea Bravo este în prezent unul dintre cei mai de succes vloggeri români.  Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa, este un tânăr comediant din Cluj, în vârstă de 30 de ani. A urmat cursurile Facultăţii de Drept din Cluj, însă a renunţat la o carieră în avocatură pentru a se dedica unui hobby care l-a făcut celebru în România.

„Am început acest proiect într-o zi de 16 octombrie, în 2014, eram convins încă de atunci că voi reuşi. Într-o primă fază, timp de un an, am fost ceva mai agresiv, am mers pe farse pentru a deveni cunoscut. Am apelat la fel de fel de scene care au provocat discuţii vii în mediul online: am intrat într-un mall îmbrăcat în scutece, am făcut farse cu poliţişti, preoţi sau taximetrişti. Într-o zi am fost şi bătut de un om căruia i-am făcut o farsă. În timp am ajuns să fiu cunoscut de poliţiştii din toată ţara, pentru că au fost anunţaţi să nu cadă în plasa mea„.

Mircea Bravo este în prezent unul dintre cei mai de succes vloggeri români, rivalizând cu Selly. Conform playtech.ro, ultimul bilanţ financiar depus de Bravo Productions arată că veniturile companiei au fost de 1,8 milioane lei şi un profit de 1,3 milioane lei, în anul 2019.

Suma este de trei ori mai mare decât în 2018, când Bravo Productions înregistra o cifră de afaceri de 565.000 de lei şi un profit de 337.000 de lei. În anul 2017, a înregistrat venituri de 420.000 de lei şi un profit de 300.000 de lei.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *