,

Câți bani trebuie să scoți pentru a deveni proprietarul unui penthouse de senzație în Grigorescu. Cum arată în interior – FOTO

Posted by

Considerat printre cele mai scumpe orașe din România, municipiul Cluj-Napoca este și extrem de atractiv și ofertat pe piața imobiliară.

Cei care vor să își cumpere o casă superbă, un penthouse de senzație pe un deal din cartierul Grigorescu, o zonă exclusivistă a orașului, vor fi nevoiți să scoată din cont suma de 690.000 de euro pentru a deveni proprietarul acestui imobil spectaculos, care oferă și o panoramă de vis.

Este vorba de un duplex cât un penthouse, dispus oe o suprafață de 215 mp utili, care are o terasă generoasă de 26 mp și un teren de 400 mp. Are 4 garaje automatizate și încălzite, 4 camere și este dispus pe un singur etaj, din care două dormitoare de vis.

Cum arată anunțul de vânzare al superbului imobil

„Acest duplex se comporta ca si un penthouse, dispune de o suprafata generoasa de 215 mp utili la care se adauga o terasa de 26 de mp si un teren de 400 de mp. Curtea este imprejmuita, cu supraveghere video, poarta si 4 garaje (incalzite) automatizate.

Proprietatea este dispusa pe un singur etaj, cu un tavan inalt de aproximativ 3,80 m care contribuie la aspectul unicat si aerisit al acestei propreitati. Suprafata utila a apartamentului dispus pe 4 camere ne confirma faptul ca confortul si calitatea vietii, pentru tine ca noul proprietar este un lucru absolut necesar.

Holul dispune de un dressing incorporat foarte spatios, livingul cu zona de bucatarie si dining reprezinta cu siguranta locatia unde o sa iti petreci cea mai mare parte din zi, mobilierul, luminile ambientale, semineul incorporat toate contribuie la o atmosfera unde iti este drag sa iti petreci timpul fie cu familia, prietenii sau doar sa te uiti la un film de calitate.

Cele 2 dormitoare iti ofera initimitatea si linistea de care ai nevoie, cel matrimonial dispune si de o baie proprie cu cabina de dus si de o cada, perfecta pentru a te relaxa dupa o zi de lucru sau poti accesa direct din incapere terasa pentru a medita sau pentru a rasfoi a carte buna. Pe cele 2 holuri sunt pozitionate strategic 2 bai care deservesc restul apartamentului. Ultima camera este amenajata pe post de birou, dar se poate transforma cu usurinta fie intr-un dormtior, dressing sau cu orice alta destinatie.

Deasemenea proprietatea permite amenajarea unui rooftop de 120 mp care creste pe viitor atat confortul cat si valoarea imobilului”, scrie în anunț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *