,

Caz dramatic în Florești. Copil de 7 ani mușcat de piept de un câine. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Posted by

Un caz dramatic a avut loc în comuna Florești, după ce un copil în vârstă de 7 ani a ajuns la spital în urma unei mușcături de câine, în plină stradă. Animalul a sărit direct la copilul aflat și l-a mușcat de zona pieptului.

Incidentul nefericit a avut loc miercuri, 13 septembrie, iar copilul a ieșit să se plimbe pe stradă, iar la colțul unui bloc se afla un câine care dormea pe iarbă. Tânărul a vrut să mângâie cățelul, moment în care a sărit și l-a mușcat de piept. Micuțul a scăpat de furia animalului și i-a anunțat pe părinți.

Primăria Floreşti nu are adăpost pentru câini, dar colaborează cu un ONG care îi duce în adăpostul propriu. Reprezentanţii asociației au declarat că abia după incident au fost sesizaţi de agenţi, iar câinele era deja în registrul lor.

SMURD a ajuns rapid la fața locului

„Solicitarea a venit în jurul orei 15:00, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. La o primă evaluare, minorul prezenta o plagă la nivelul pieptului, fiind in permanență conștient și cooperant. Acesta a fost transportat la pediatrie pentru investigații suplimentare”, a transmis ISU Cluj.

Întregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, informează Observatornews.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *