Caz șocant la Turda. Crimă din gelozie. Două persoane găsite fără viață într-o casă

Posted by

La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil.

La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată.

Politistii din Turda au facut ancheta la fata locului.
Politistii din Turda au facut ancheta la fata locului.

Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul celor doua persoane.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.

Crimă din gelozie

Din primele informații se pare că bărbatul care s-a spânzurat ar fi avut în prima fază, un conflict verbal cu femeia de 29 de ani. Aceasta îi asigura menajul în locuință.

Bărbatul de 69 de ani trăia singur. El se numește Augustin P. și se pare că s-a îndrăgostit nebunește de femeia care îi asigura menajul.

Augustin P. a devenit gelos pe infidelitatile femeii.
Augustin P. a devenit gelos pe infidelitatile femeii.

Tragedia ar fi avut loc acum câteva zile.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au declarat că femeia trăia și cu alți bărbați de pe scara blocului unde a avut loc crima. Acest lucru nu ar fi fost pe placul bărbatului de 69 de ani.

În cursul zilei de azi, cei doi s-au certat și au ajuns la un conflict mai grav. Bărbatul a lovit-o cu scaunul în cap de mai multe ori, până când femeia a murit. Pe trupul femeii au fost observate și urme de înjunghiere.

Ulterior, acesta s-a spânzurat în baie. Omul a avut remușcări, deoarece a avut un apel pe telefonul mobil de mai multe minute, cu o persoană care va fi identificată ulterior.

Femeia se numește Roxana C. și are doi copii mici cu un alt bărbat, din altă căsătorie. Ea trpăia singură și își asigura venitul zilnic din menajul pe care îl făcea acasă la mai multe persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *