Ce au pățit doi șmecherași care umblau cu ”fenta” cu lemnele VIDEO

Posted by

Doi bărbați care au vrut să înșele o familie, prin celebra deja metodă a lemnelor stivuite, cu un gol imens la mijloc, ca  să pară mai multe, au fost cei care au avut cel mai mult de suferit.

Hoții de lemne puși la punct
Hoții de lemne puși la punct

Înainte de a ajunge transportul de lemne, cel mai probabil furate, tranzacția a fost făcută pentru 1.600 de lei.

În realitate, când lemnele au fost descărcate, cantitatea era mult mai mică.

Din acest motiv, oamenii nu au mai vrut să plătească pentru lemnele care nu măsurau nici doi metri cubi.

Din acest motiv, cei doi tineri au început să le înarce înapoi la ”mână”, în duba cu care le-au transportat, muncind pentru asta mai bine de o oră.

Poliția trebuia chemată la fața locului

Cei care au văzut imaginile au scris diverse comentarii pe rețelele de socializare. O mare parte dintre comentatori au spus că trebuia chemată Poliția pentru a le confisca și lemnele celor doi afaceriști de ocazie.

Alții i-au felicitat pe cei care nu au mai vrut să plătească pentru lemne, din cauza faptului că acestea erau stivuite astfel să pară o cantitate mai mare.

Polițiștii clujeni atrag atenția asupra faptului că, în această perioadă, pe diferite rețele de socializare există foarte multe anunțuri cu lemne de vînzare.

O mare parte din cei care se ocupă cu acest  tip de activitate practică metoda clădirii lemnelor, asftel încât cel care le cumpără să fie înșelat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *