,

Ce firmă din București preia salubritatea pe sectorul de vest din Cluj-Napoca de la ROSAL?

Posted by

Licitația pentru salubritatea stradală din Cluj-Napoca pentru sectorul de vest al orașului a fost câștigată de compania SUPERCOM S.A., care va înlocui astfel firma Rosal.

Astfel, începând de luni, 1 martie, firma bucureșteană Supercom S.A. va începe activitatea de salubritate în zona de vest a Clujului, zonă deservită până acum de Rosal.

Primarul Emil Boc, alături de viceprimarul Dan Tarcea, city managerul Gheorghe Șurubaru și șeful Poliției Locale Cluj-Napoca, Marcel Bonțidean, au inspectat și verificat dotările și echipamentele firmei SUPERCOM pentru a vedea dacă este respectat caietul de sarcini.

„Am verificat dotările și echipamentele necesare derulării activității de salubritate stradală, conform caietului de sarcini care a stat la baza licitației de salubritate stradală.

Atât eu, cât și clujenii, așteptăm lucrări de calitate, intervenții cu echipamente moderne, electrice, nepoluante, curățenie la standarde europene, atât pe carosabil, cât și pe trotuare.

Așteptăm o „competiție a curățeniei” între cele două firme de salubritate stradală care operează în Cluj-Napoca (Supercom și Bratner), în respect deplin față de cetățean și față de banul public”, a declarat Boc.

Cine deține compania de salubritate SUPERCOM?

Compania de salubritate SUPERCOM S.A. este deținută de omul de afaceri Ilie Ciuclea (68 ani), acționar majoritar cu 64% și fost senator PSD în 2004-2008.

Firma Supercom asigură, printre altele, serviciile de salubrizare şi ridică maşinile parcate ilegal în Sectorul 2 din Capitală și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 119,6 milioane de lei (aproximativ 28 de milioane de euro), nivel similar cu cel înregistrat în 2009. În schimb, profitul a crescut de peste două ori, până la 450.000 de euro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *