Acasă EVENIMENTE Ce loc ocupă Cluj-Napoca într-un clasament al celor mai sigure orașe din...

Ce loc ocupă Cluj-Napoca într-un clasament al celor mai sigure orașe din lume

1

Într-un clasament al celor mai sigure orașe din lume, municipiul Cluj-Napoca este poziționat pe o poziție onorantă 25 la nivel mondial.

Topul a fost realizat în categoria „Oraș sigur” în 2023, de platforma RankingRoyals.

Locul 1 în acest top este ocupat de Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite (EAU), cu un indice de siguranță de 88.3, iar pe podium au mai urcat Doha, capitala Qatar-ului, cu 86, și Ajman, un port din EAU, cu 84,9.

Cluj-Napoca este pe 25 cu un indice de siguranță de 77,6, fiind primul oraș din România care se plasează pe o astfel de poziție în clasamdntul RankingRoyals.

Următorul oraș din România prezent în această ierarhie este Timișoaea, aflat pe locul 32, cu un indice de 76.

1 COMENTARIU

  1. E rău famat Clujul! Pune-l pe 52! e pe 25 fiindcă cetățenii nici nu se mai obosesc să depună plâgeri când sunt tâlhăriți, hăituiți, ciordiți, hărțuiți &so on. de aia e pe 25, deși realitatea-i alta! E tragică realitatea! Rromii ne sfârtecă, mașinile ni-s vandalizate, în cap ne cad chestii, pe jos cădem în canale și alte tranșee, iar ăia care cică au depus un jurământ că or fi competenți, îs incompetenți, dar au pretenții în urma protestelor. ok.
    Ăsta e literalmente FEICNIUZ, nimic mai mult. Eu experimentez altceva, nu prostiile astea scrise aici. Ăia de la RankingRoyals pe ce anume s-au bazat când au făcut clasamentul ăla? Pe victimele care nu își mai pierd timpul pe la secții de poliție dând Degeaba cu subsemnatul? ok. lasă că e bine și așa pe 25. vai de noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.