Acasă EVENIMENTE Ce nu s-a văzut la meciul dintre U Cluj și CFR. Suporterii...

Ce nu s-a văzut la meciul dintre U Cluj și CFR. Suporterii Universității i-au adus aminte lui Dan Petrescu de ”episodul Niculescu”

1
foto: fanatik.ro/sportpictures.eu

Dacă Universitatea Cluj Cluj a pierdut la scor partida cu CFR Cluj, scor 4-0 (3-0), atunci cu siguranță a câștigat la capitolul spectacol.

Miile de suporteri ai lui U Cluj au umplut stadionul din Gruia, peluza a doua fiind arhiplină de culorile alb-negre. De dinainte de meci, atmosfera făcut de fanii lui U Cluj pe străzile Clujului a fost una impresionantă. Mii de oameni cântau la unison pentru susținerea unicei echipe a Clujului, Universitatea.

Foto Mihai Rusu

Pe stadion, suporterii lui U Cluj au fost făcut un spectacol total. Pentru că CFR Cluj a fost clar favorizată de un arbitraj mediocru, cu trei penalty-uri, galeria lui U Cluj a răbufnit, și i-a trimis direct un mesaj lui Dan Petrecu, antrenorul celor de la CFR Cluj.

”Ți-a ***** femeia Niculescu. M*** Dan Petrescu”, a fost scandarea suporterilor de la Universitatea Cluj.

Dan Petrescu a răbufnit la conferința de presă

După meci, antrenorul de la CFR Cluj, Dan Petrescu a răbufnit la adresa suporterilor lui U Cluj. Acesta i-a criticat pe clujenii care susțineau Universitatea Cluj că nu respectă o valoare ca el.

„La cât sunt de înjurat pot să fac și eu ceva, la câte m… primesc, măcar patru degete să arăt și eu. Atât îmi permit și eu, dacă zic ceva sunt certat, peste tot primesc m… Peste tot! L-am întrebat pe al patrulea arbitru: «Băi, dar xenofobie, rasism, nu mai e nimic aici?» Mă înjură toți peste tot. Măcar patru, am arătat măcar patru, fanilor mei, să înțeleagă și ei, măcar atât, am refulat și eu puțin la cât de înjurat sunt la mine acasă. Aici, să fiu înjurat așa, vi se pare normal?”, a spus Dan Petrescu.

Fostul jucător al ”Naționale de Aur” a mai spus că de șase ani este înjurat non stop la Cluj Napoca, și că nu înțelege de ce se întâmplă asta.

”Eu sunt înjurat de 6 ani aici non-stop peste tot, dacă m-aș fi plâns ce aș fi fost? Mie tot stadionul, nu doar 30 de spectatori, cât s-au luat de ea. Normal, să întrerupă și să oprească, eu sunt nimeni? Am scos românii în stradă ca jucător și ca antrenor am făcut rezultate. Și să mă înjure toți așa? Unde e respectul pentru o legendă? Unde? Zero! În România e zero! Asta este realitatea, dacă vă place sau nu, vin la mine acasă și mă înjură tot stadionul, doar nu ai mei, vorbesc de ăia de unde erau, nu galeria lui CFR”, a spus nervos Dan Petrescu.

Episodul cu Niculescu

Presa mondenă a relatat că marea dramă din viața lui Dan Petrescu, este un moment în care a fost implicat, fosta lui soție, Dana.

Antrenorul lui CFR Cluj a fost căsătorit cu Dana Petrescu, pentru mai bine de 11 ani, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat după ce aceasta a avut o aventură cu un fost coechipier al soțului său, Radu Niculescu.

Dan Petrescu și fosta soție au împreună două fete. Presa sportivă scrie că Dana Petrescu și-a înșelat soțul cu fostul coleg al acestuia de la Galatasaray Istanbul.

Cei doi ar fi avut o relație ascunsă timp de trei ani, dar în cele din urmă Dan Petrescu a fost cel care a introdus divorț.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.