,

Ce s-a întâmplat cu eleva de 13 ani de la „Coșbuc” care s-a aruncat de la etajul 3 al școlii?

Posted by

Cazul elevei în vârstă de 13 ani de la Colegiul Național „George Coșbuc” care s-a aruncat de la etajul trei al clădirii a șocat întreaga opinie publică clujeană.

Fetița a fost operată la Clinica de Neurochirurgie, iar apoi a revenit pentru câteva zile la Spitalul de Copii.

Reprezentanții spitalului au precizat că eleva a intrat într-un program de recuperare de mai multe luni la un centru de specialitate din Băile Felix.

„A fost operată la Neurochirurgie după care s-a întors la noi pentru câteva zile, până va pleca la un centru specializat de recuperare la Băile Felix unde va urma un program de câteva luni.

A început recuperarea la noi, kinetoterapie și alte proceduri, dar va continua la acel centru. Starea sa merge spre bine, dar recuperarea este de durată. O coloană lovită suferă și este nevoie de recuperare”, se arată în informarea Spitalului de Copii Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI: 

Șocant!!! Fetița de 13 ani de la Colegiul Nicolae Coșbuc, din Cluj a vrut să se sinucidă. Care au fost ultimele gesturi făcute în sala de clasă

Profesor de la Colegiul Național ”George Coșbuc” va fi inculpat pentru abuz în serviciu. Tentativa de sinucidere a elevei de 13 ani scoate la iveală amănunte incredibile

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *