,

Ce s-a întâmplat cu polițistul care s-a crezut ”Rambo de Florești”. IPJ Cluj a dispus măsuri urgente

Posted by

După scandalul de la începutul acestui an, când un agent de la Secția de Poliție din Florești, s-a crezut ”Rambo”, și a vorbit într-un mod nepermis cu un localnic, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a dispus primele măsuri.

Foaia Transilvană a solicitat IPJ Cluj să comunice informații legate de concluzia controlului disciplinar dispus împotriva agentului de poliție Bogdan Țopan.

”Ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public din data de 5 ianuarie a.c. privitoare la un eveniment desfășurat într-o unitate bancară, din localitatea Florești, au fost demarate verificări la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj cu privire la modul de intervenție a unui agent de poliție. În urma acestora au fost dispuse măsuri de reprelucrare a unor prevederi legale, incidente activității profesionale. Totodată, aspectele constatate și documentele întocmite au fost înaintate unității de parchet competente, în vederea analizării și dispunerii măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj.

Acum este rândul procurorilor să se pronunțe dacă polițistul Topan a avut un comportament în conformitate cu regulamentul de intervenție al Poliției Române.

Scandal la Banca Transilvania

Un cetățean din Florești, a mers la bancă pentru a-și închide contul, după ce a primit notificare că pentru asta este nevoie de 50 de lei, a cerut explicații. În schimb, funcționara, așa cum se vede de pe imagini a chemat poliția.

În mai puțin de patru minute, un echipaj de poliție de la Postul din Florești a ajuns la bancă. Pe înregistrare, agentul Topan are o adresare complet nepotrivită pentru un polițist aflat în serviciul public.

”Trebuie să vină Poliția ca să-ți închizi un cont”, a strigat agentul Bogdan Țopan la intrarea în sucursala bancară.

Întrebat de către bărbat de ce țipă la el și nu vrea să primească informații despre ce s-a întâmplat, agentul de poliție s-a înfuriat și mai tare.

”De ce țip? Tre să vină Poliția. Hai afară o dată. Hai afară. Te ocupi cu filmări de astea. Pune mâinile pe capotă”, striga polițistul.

17 răspunsuri

 1. Avatar 123123
 2. Avatar Andrada
  Andrada
  1. Avatar Dragos
   Dragos
   1. Avatar Nick
    Nick
  2. Avatar Lucian Mihu
   Lucian Mihu
  3. Avatar Attila
   Attila
  4. Avatar Marius
   Marius
  5. Avatar Petru
   Petru
  6. Avatar Duduia Ninel
   Duduia Ninel
 3. Avatar Bine Fa
  Bine Fa
 4. Avatar Gelu
  Gelu
  1. Avatar Costy, Hr
   Costy, Hr
 5. Avatar Costy, Hr
  Costy, Hr
 6. Avatar radu
  radu
 7. Avatar Mihai
  Mihai
 8. Avatar Mihai
  Mihai
 9. Avatar Ionut
  Ionut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *