,

Ce s-a întâmplat la o nuntă care a avut loc la Casa Zânelor din Florești. Oamenii sunt revoltați

Posted by

O nuntă oganizată la Casa Zânelor din Florești, judetul Cluj, a adus critici intense din partea unor nuntași.

Oamenii susțin că au fost informați că pot rămâne la nuntă, până la ora 23.00, dar că la ora 21.45 au fost informați că trebuie să plece acasă. Apoi, o altă critică adusă organizatorilor a fost lipsa ospătarilor de la mese, fiind doar trei persoane care deserveau 100 de petrecăreți.

Nuntașii sunt revoltați

Lucian Sima le spune celor de la Casa Zânelor, dacă tot organizează nunti tradiționale românești, să nu promită mirilor ca pot rămâne până la ora 23.00.

”Dacă voi aduceți sarmalele la 21.30h ,și la 21.45 adunați băutura de pe masă și le spuneți la.oameni ca la.ora 22.00h trebuie sa închideți…Tocmai ,când oamenii se simțeau mai bine,voi ii scoateti afara,cu tot cu oala de sarmale!

Trei ospătari la 100 de nuntași

În ultima vreme, o modă a celor care organizează nunți este să nu aducă suficiență ospătari pentru a servi la mese. Oamenii nu primesc la timp ceea ce cer și așa se face economie la sistemul ”all inclusiv” promis mirilor.

Lucian Sima scrie că așa s-a întâmplat și la nunta de la ”Casa Zânelor”.

”Trei ospătari la 100 de persoane??? Eu cred ca e exagerat! Trebuia să-i puneți pe miri, nanasi și socrii sa le pună în farfurie și în pahare la nuntași. Nota de plată??? Bine ca nu s-o îmbătat toți, și o mai deschis ochii sa vadă cât băgați acolo,sa fie”, mai scrie Sima.

Așteptăm și punctul de vedere al celor de la Casa Zânelor din Florești, pe care âl vom publica mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *