,

Ce se întâmplă cu proiectul Spitalului Regional de Urgență din Cluj. Ședință de ultimă oră la primăria Florești

Posted by

Mult așteptatul proiect al Spitalului Regional de Urgență al Clujului este în faza de așteptare a autorizației de construire din partea Primăriei Florești, urmând ca apoi să înceapă licitația pentru execuția lucrărilor realizate de Ministerul Sănătății.

O ședință de ultimă oră a avut loc la Primăria Florești, în care au fost dezbătute teme specifice etapei de pregătire a șantierului lucrării și s-au stabilit soluții pentru demararea cât mai rapidă a proiectului.

„Ședința de lucru privind proiectul Spitalului Regional de Urgență.

În cursul zilei de azi (marți – n.red.) am găzduit, în Sala de Consiliu a Primăriei Florești, o ședință de lucru în care au fost invitați o parte din actorii implicați în această etapă a proiectului Spitalului Regional de Urgență. Am dezbătut teme specifice etapei de pregătire a șantierului lucrării și am stabilit soluții pentru demararea cât mai rapidă a proiectului.

Am avut alături de noi:
– Dna. Cristina Gafton – Managerul de Proiect pentru Spitalele Regionale din Cadrul Ministerului Sănătății
– Dr. ing. Vasile Neamțu – Director General Compania de Apă Someș
– Reprezentanți D.R.D.P. Cluj
– Proiectant general proiect – Aduro Impex SRL
– Reprezentanți Unitatea Militară Florești
– Reprezentanți rețele de gaz DelGaz Grid
– Reprezentanți retele internet și telefonie”, a transmis primarul din Floresti.

La final de martie va fi lansată licitația pentru prima fază a lucrărilor, urmând ca licitația pentru a doua fază să fie programată cel târziu în luna august 2023.

Pachetul numărul 1 de lucrări va cuprinde:

• Lucrări pentru relocarea / protecția utilităților

• Lucrări pentru excavări (sistematizare și incintă): execuție perete mulat și zid de sprijin parcare exterioară, săpătură generală, epuismente

• Organizarea de șantier

• Alte lucrări propuse de Prestator

Spitalul Regional de Urgență Cluj va avea o structură modernă, la standarde europene, din punct de vedere arhitectural și medical, al echipamentelor și tehnologiei IT. Va avea 19 săli de operație și 849 de paturi pentru viitorii pacienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *