Ce se întâmplă cu shaormă rămasă la finalul unei zile într-un fast-food. Un fost angajat a dezvăluit totul

Posted by

Un fost angajat al unui fast-food a făcut o dezvăluire despre unul dintre cele mai mari mistere, ce se întâmplă cu carnea de sharoma care rămâne la finalul zilei?

Britanicii au încercat să afle acest răspuns și l-au primit de la cineva care a lucrat într-un local de kebab timp de ani de zile și a răspuns la această dilemă.

„Sunt sigur că oricine a mâncat vreodată un kebab în care carnea pare doar puțin încălzită, cu bucăți care arată ca și cum ar fi fost tăiate, cubulețe, felii de toate felurile, se întreabă ce au primit de fapt. Asta se întâmplă când carnea este pe terminate și se folosesc marginile, partea de sus și de jos.

De obicei, se taie cu o ușoară curbă spre interior. Ca o paranteză. De aceea, unele dintre cele mai bune și mai autentice kebab-uri turcești folosesc o lamă mare, ca o sabie, pentru a o tăia”, dezvăluie fostul angajat, conform Lad Bible.

De asemenea, alții au confirmat acest răspuns, spunând că unele localuri o țin în frigider până a doua zi, dar în general grămada de carne doner este înfășurată peste noapte, iar a doua zi unul sau două straturi de la partea de sus vor fi îndepărtate.

Regulile oficiale spun că poți lăsa carnea să se răcească timp de aproximativ o jumătate de oră, să tai și să arunci toată carnea gătită (grămada va fi încă crudă în mijloc) și apoi să o pui în frigider sau în congelator. Orice carne care are două zile ar trebui aruncată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *