EVENIMENTE, SPORT

Cel mai bun sportiv din Europa în 2021, ignorat de autoritățile clujene! Clujul se visează Capitală Europeană a Sportului, dar își ignoră sportivii care aduc cinste orașului

Unul dintre cei mai titrați sportivi clujeni, judoka clujean Adrian Șulcă, a fost desemnat în 2021 în cadrul Galei Uniunii Europene de Judo, drept cel mai bun junior judoka din toată Europa, însă acesta este ignorat cu grație de autoritățile din Cluj, în special Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj.

Ignorat de Cluj, sportivul Adrian Șulcă și a câștigat Campionatul European si Campionatul Mondial de judo. Acesta a primit trofeul la Sofia, unde este înscris la Europenele de judo pentru seniori.

Ultima gală de premiere a celor mai buni și merituoși sportivi clujeni, indiferent de disciplină a fost organizată de DJST Cluj acum 10 ani de zile, în 2012, forul condus de eternul director Ovidiu Chifor, numit de PNL în această funcție, nu a mai acordat atenție acestei gale care onora munca sportivilor din Cluj.

Pe site-ul oficial al DJST Cluj laureații sportului clujean în 2021 sunt doar doi sportivi, onorați într-un mod jenant și extrem de amatoricesc pentru imaginea sportului și a „orașului de cinci stele”, printr-un simplu PDF și atât… Este vorba de judoka clujean Alexandru Bologa și Simon Bobi de la tenis de masă, iar restul sportivilor clujeni care au făcut cinste orașului de pe Someș în competițiile naționale și internaționale sunt ignorați și trecuți cu vederea de instituția care ar trebui să le acorde cea mai mare atenție.

Așa știe Clujul și DJST Cluj să își onoreze sportivii

„Adrian Șulcă, cel mai bun judoka la categoria juniori din Europa în anul 2021! Sportiv legitimat la U-CSM Cluj, onorat în Europa, ignorat la Cluj, orașul care se vrea capitală europeană a sportului, dar unde ultima gală de premiere a celor mai buni sportivi clujeni s-a organizat în anul 2012! Acum aproape un deceniu”, a tras un semnal de alarmă fotoreporterul clujean Dan Bodea pe Facebook.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*