Cel mai celebru hoț de cai din zona Huedin a fost arestat. Ultima lovitură i-a adus un mandat de 30 de zile

Posted by

Judecătorii de la Judecătoria Huedin, județul Cluj au decis vineri, după amiaza, să emită un mandat de arestare pentru 30 de zile, pe numele unui bărbat de 30 de ani, acuzat de furt de cai.

Politistii l-au prins rapid pe hotul de cai.
Politistii l-au prins rapid pe hotul de cai.

Este vorba despre Fărcaș Ondali Emil, cel mai cunoscut hoț de cai din zona Huedin.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin. …, dispune arestarea preventivă a inculpatului Fărcaș Ondali Emil (n.n.) …, cercetat în dosar de urmărire penală 788/P/2023 pentru infracţiunea de furt calificat, …, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04.08.2023 până la data de 02.09.2023, inclusiv”, se arată în soluția judecătorilor de la Huedin.

A furat doi cai din curtea unui om

Joi seara, Ondali a furat doi din localitatea Călățeșe Pădure, pe care i-a dus în colonia în care acesta locuia cu familia și neamurile lui.

A fost nevoie de intervenția de urgență a polițiștilor din zona Huedin, pentru ca animalele să fie găsite rapid și recuperate.

Proprietarul cailor a ținut să le transmită polițiștilor un mesaj de muțumire.

„E munca domnului Omuțiu și a domnului Rus, colegul său. Am tot respectul pentru dânși! Nu sunt de 10, sunt de 20. Fără domnul Omuțiu și fără domnul Rus nu era nicio șansă să-mi găsesc caii. A fost vorba de implicare totală. Nu aveam nicio șansă, fără polițiștii de la Huedin, să ajungem în țigănime”, a declarat proprietarul cailo, citat de Info Huedin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *