Cel mai misterios loc din Pădurea Hoia este Poiana Rotundă. Pare locul perfect pentru o întâlnire de grad zero

Posted by

Pădurea Hoia sau Pădurea Misterelor cum mai este cunoscută, este situată în partea de vest a municipiului Cluj Napoca. Cel mai misterios loc din Pădurea Hoia.

Locul este unul plin de mistere. UFO-ologi povestesc că aici au fost văzute OZN-uri de foarte aproape. Cei care obișnuiesc să se plimbe pe aici susțin că au văzut lumini ciudate, dar și că au trăit experiențe ciudate pe care nu le pot descrie științific.

Cel mai misterios loc din Pădurea Hoia
Cel mai misterios loc din Pădurea Hoia

De departe, cel mai misterios loc este din Pădurea Hoia, este Poiana Rotundă. Din satelit, locul este perfect rotund, fiind situat în ”inima” pădurii.

Nici clujenii care au crescut în zonă nu pot să identifice locul. Cu toate astea, hărțile satelitare o arată în Pădurea Hoia.

”Eu am umblat mult în Hoia – Baciu. M-am născut pe aproape, am lucrat când încolo, când încoace, dar nu știu să localizez Poiana Rotundă. Nimic nu avea această denumire”, a scris un clujean.

Un altul a scris că locul era frecventată doar de armată. Fără să cunoască misiunea militarilor, internautul a scris că i-a văzut pe militari frecvent în zonă.

Două întâlniri cu OZN-urile

În ultimii 40 de ani au existat două cazuri clare, fixate de UFO-logi, în care au fost văzute OZN-uri.

În august 1968, tehnicianul-militar Emil Barnea, un bărbat de 45 de ani s-a aventurat alături de câţiva prieteni în pădurea Baciu. Nu era un supertiţios şi a ignorat poveştile localnicilor. În timp ce căuta lemne de foc, Barnea a văzut deasupra copacilor un obiect zburător ciudat, foarte luminat care zbura fără zgomot la înălţime mică.

Imediat aparatul de zbor a accelerat cu o viteză fantastică şi a dispărut. Barnea a reuşit să-l fotografieze, iar după developare, fotografiile sale au fost considerate cele mai clare poze ale unui OZN.

Un al doilea caz s-a petrecut în 1977. Profesorul Vonkeviziczky a prezentat fotografii cu OZN-uri deasupra Pădurii Hoia, la Congresul Internaţional de Ozenologie din Acapulco.

Din acel moment pădurea Hoia Baciu a pusă pe harta zonelor frecventate de OZN-uri şi descrisă la fel ca toate experienţele ciudate consemnate anterior de Sift în reviste şi cărţi de specialitate din toată lumea.

De altfel apariţiile OZN-urilor în pădurea Hoia-Baciu a fost constant semnalate. Inclusiv biologul Sift remarca faptul că a văzut un obiect zburător ciudat survolând zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *