,

Cel mai tânăr candidat la alegeri din Cluj

Posted by

Cel mai tânăr candidat la alegeri din Cluj vrea să obțină fotoliul de primar al comunei Apahida. Are doar 31 de ani și este membru USR Cluj. Este vorba de Paul Cserei, care deține o firmă de resurse umane.

Cel mai tânăr candidat la alegeri
Cel mai tânăr candidat la alegeri

Tânărul vrea să îl invingă pe actualul primar din Apahida, Grigore Fati, de la PSD, și să devină noul primar al comunei.

Cserei conduce o firmă cu 600 de angajați în domeniul resurselor umane și are ambiții mari dacă va deveni noul primar în Apahida. Vrea să digitalizeze întreaga comună și să o transforme într-una modernă, iar apahidenii să beneficieze de spații verzi.

„Alegerea de a intra în politică și de a candida la funcția de primar al comunei Apahida o reprezintă faptul că vreau să schimb ceva pentru locuitorii comunei.Nu vreau să câștig niște alegeri pentru vreun orgoliu, vreau să realizez mai multe lucruri bune pentru Apahida și pentru cetățeni.

Prioritatea mea și implicit a echipei mele, vor fi mereu oamenii, cetățenii acestei localități, bunăstarea și confortul lor. Vom munci pentru că Apahida să devină comuna pe care ne-o dorim cu toții!”, a afirmat candidatul USR la funcția de primar al comunei Apahida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *