,

Cel mai urmărit videoclip din 2020 pe TikTok în România, creat de un clujean. A adunat 5 milioane de vizualizări, dintr-o farsă

Posted by

Este deja celebru pentru seria „Ești român dacă…”, iar recent a spart toate recordurile de pe TikTok România.

Este vorba de Vlad Vaida a reușit performanța să adune 5 milioane de vizualizări și peste 700 de mii de aprecieri la o postare care a ajuns virală în doar câteva ore.

Provocările amuzante de pe TikTok i-au adus un succes nesperat. Vlad a preluat sunetul unui fan entuziasmat din SUA, care își întâlnește idolul, pe celebra Addison Rae.

A transpus această „scenă” pe străzile din Cluj, filmând aleatoriu o femeie. Filmarea, cu titlul: „Ce faci în Cluj iubire?”, a devenit astfel printre cele mai vizionate creații din toate timpurile de pe TikTok România.

Videoclipul poate fi vizualizat și descărcat de aici: https://www.tiktok.com/@itsmevladv/video/6859230712852204805?lang=en

La rândul său, Vlad își provoacă acum fanii. Are un nou challenge pe TikTok, denumit #3tipuri. Utilizatorii platformei sunt invitați să se alăture ințiativei amuzante de a exemplifica 3 tipuri de oameni, prieteni, parinți, șefi sau parteneri.

Vlad Vaida este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți TikTok-eri din România și a ajuns în doar câteva luni la peste jumătate de milion de urmăritori, pe cele două conturi pe care le administrează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *