, , ,

Celebra Delia, prestație de toată jena la un spectacol public. A fost huidută la scenă deschisă. ”A venit îmbrăcată ca la baschet” și a făcut playback

Posted by

Cunoscuta artististă Delia a fost invitată să cțnte pe bani frumoși, la Zilele orașului Năsăud. După concert, pe facebook au apărut zeci de comentarii critice legate de comportamentul artistei și de play back-ul de zile mari pe care aceasta l-a făcut.

”Având in vedere că vorbim de ,,Delia” e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni. Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul”, a scris Alexandra Reman.

Un alt localnic, Ștefan Sângeorzan a scris că artiștilor din ziua de azi nu li se cere calitate, de către cei care îi angajează, iar astfel de șușe pot fi văzute la tot pasul.

”Dacă văd că indiferent cum se prezintă, primesc mulți bani, lumea îi aplaudă, atunci cred că sunt niște ,,Dumnezei” chiar dacă se comportă precum diavolii. Am văzut și în live-uri tale, un artist îndrăgit de la noi din Țara Năsăudului, care a făcut cel puțin trei lucruri care nu se fac. Pe scurt: a coborât în mulțime, nimic rău, dar a luat din cap, pălăria unu om în vârstă, apoi a urcat pe scenă chemându-l să i-o restituie. Omul, cu mult bun simț, îi zice s-o păstreze, la care artistul: – da n-ai păduci? bade”, a scris Ștefan Sângeorzan.

A fost huiduită

Un alt localnic care a participat la concert a scris că Delia a fost chiar huiduită de mulțimea de oameni adunată la concert.

”Prestație și apariție dezastruoasă a acestei artiste iubite de publicul larg de pe vremea în care era om, de pe vremea în care empatiza cu publicul și era o făină pe scenă. Cu greu a spus un mulțumesc publicului năsăudean dornic să o vadă și sa o admire, în schimb ea practic nici nu i-a băgat în seamă. Vestimentația ei pare mai degrabă dintr-o echipă de baschet sau dintr-o formație rapp. DELIA ai dezamăgit, iar lumea te-a huiduit”, a scris și Florin Cilică.

sursa foto: facebook

 

7 răspunsuri

 1. Avatar Vnvvb
  Vnvvb
 2. Avatar ion pascu
  ion pascu
 3. Avatar Paula Lefter
  Paula Lefter
 4. Avatar Daniela Moldovan
  Daniela Moldovan
 5. Avatar Pune întrebări!
  Pune întrebări!
 6. Avatar Nicu de la Nasaud
  Nicu de la Nasaud
 7. Avatar Dana
  Dana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *